MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 17, 2012

honeymoon nana keding part # 1

 ini adalah entry amanah dari deah..wat sape2 yang tak tau blog deah dah di hack katanya..pastu dia dah malas nak wat baru....memandangkan aritu dia ada update gambar honeymoon nana part 1, jadi dia tak sempat nak update part 2, so dia suh aku tolong update kan..sebab ramai yang nak tengok kan gambar2 yang deah amek...

so kepada mereka yang deah dah janji nak tunjuk gambar honeymoon nana keding, aku sambung kat sini yea...kot sape2 berminat nak bawa deah g animun utk amek gambar2 mcm ni sila kontek deah hehehe...

sorry ada antara gambar yang blur aku tak tau pesal..ni gambar2 seme deah whatsapp je












Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

ko dh wat aku xyah wat laaa..hahaha..bob nak jd spiderman ke hape nta tuh..hahah..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

walaupun blur...tapi gambo still cantik ...cakap ngan deah....gud job...n cakap kat dier...tak windu mak jemah kaaa

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

cam biasa - mmg cantek..!
ala, nape deah takmo berblog dah?
tak best ar gini...
kem salam kt deah ek! :)

Cikpuan rara said... [Reply to comment]

best nya honeymoon

ieda said... [Reply to comment]

wah2 ... happening nyeee
syok tgk pic lompat tuu ekeke sabor aje ! .. ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer... Untung Diah dapat ikut sekali :)


Blog Diah tu boleh dapat balik, tanya Google, lagipun ada tutorial dari blog Lyafrina

pinky said... [Reply to comment]

sib baiklah ada kawan kawan....blh tlg menolong...hahhahaha

Gieyana said... [Reply to comment]

selamat pengantin br utk diaorg..hilang ker blog kwn ko tu beb? Leh claim balik kalau ilang..:-)

churippu farah said... [Reply to comment]

Waw bestnya...hehehe..tnya akak diah..frh nk gmbo yg dia snap ngan frh tuh..nk simpan..knangan tuh..hehehe..

fieda said... [Reply to comment]

wah..nana keding dh mcm ala2 fasha sandha dgn jejai la...

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Bole je klw ko nak buat hehe
Gilw hebat bob lmpat cmtu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Terbaik kan seme gambar
Heheh ok nnt kita tanya deah

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwanNayli
Dia dh mls katanya fedup entry ilang

Nana said... [Reply to comment]

@Cikpuan rara
Tingat balik kenangan ms animun dlu hahah

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Hebat kan dua2 kurus, mmg tinggi la lompat

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Tu la deah pin dpt animun skali heheh

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Sampai ke photobook seme tlg mnlong heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Ahh ilang xpela dia dh mls kata nya

Nana said... [Reply to comment]

@churippu farah
Ok nnt akk sampaikan pesan

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Hahah pasya pon br rilis 4 gambo animum diorg

Afasz said... [Reply to comment]

eh diah nye blog kene hack ke?????????padanla tk nampak dia update ....

kim salam sama dia ye

mama tisya said... [Reply to comment]

ckp kt diah..tkmo wat blog baru ke..hehehe...best la pengantin baru p honeymoon ada photographer khas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...