MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 24, 2012

HONEYMOON NANA KEDING PART #3


 Hola!!
Haa..sambungan kisah honeymoon si nana keding...sila lah layan yer...
tapi gambar-gambar ni telah diambil dari page photobook deah duk buat...hehe...
harga photobook ni sepatutnye MYR224, tapi sebab aku beli groupon and bagi kat nana hanya tambah MYR72 jer...jadila photobook gini...MYR126 sajerrr....

Jom layan...sesiapa nak belajar ngn deah buat photobook ni..die nak bukak kelas...hahahhaha

Layannn....







 


 Ni gelak betol2..bukan pelesu...si kbob cakap..berat nye ko ni nana...hahahahha
Dorang ni memang jaguh lompat pagar....



 Ni la hasil photobook buatan we all...dari tangan deah, ke tangan aku....untuk kerja mengupload...
memang saja photobook ni..nak kasi org susah...bukan main payah nak buat..adoii..






26 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

love it..love it....sweet sgt pic2 tu.best sesangat..

myfara FLK said... [Reply to comment]

serius memang lawa...

Gieyana said... [Reply to comment]

Mmg payah nk buat nie..perlukan ms dan kreativiti..guna software photoshop kah? Kalau letak kerawang2 pon nice gak..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi terbaik la....cantik sangat..bangga jaa kenai deah ni..kikiiki

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

mesti puah hati tgkhasilnya nanti

mrs.ecam said... [Reply to comment]

lawonyerrrrrrrrrrrrrr....pndai tol korang edit ek...osem...heeee..plg best tngk gambo lompat tu...terer n tinggi gile lompat...hekhek

amiey lee said... [Reply to comment]

Itula beb..masa aku buat ritu mcm nak fengsan 3 jam wei upload saja..

Cantikkkkk la deah buat..beb ckp kt deah... nak jmpa..namaje opis dekat tap tak jmpa hahaha

Afasz said... [Reply to comment]

kreatif :D

Falsya said... [Reply to comment]

suke tgk gambo lompat2..mcm hape je..diah nnt watkan utk aku gaks muleh?..haha..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantikk!!!
Bestnya honeymoon pun ada photobook :)


Suka tengok gambar lompat mereka berdua, memang terbaiklah :)

ummi anum said... [Reply to comment]

wow..romantiknyaaa...suka tengok..

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

bes.. kalo amik voucher groupon yg photobook mmg ada software cenggini. mmg sonok buat design2 dia. akak ada amik 2 buku dah yg guna software ni :)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Heheh sweet kan

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
Terbaikkk

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Aku mmg serender hahaha tlg bab upload to purchase je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Btungkus lumus deah nyiapkan

Nana said... [Reply to comment]

@AyuArjuna BiGoshh
Xsaba nk tgk dah siap

Nana said... [Reply to comment]

@mrs.ecam
Eh yg tlg edit deah bukan kita heheh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahaha...aku serender beb aku bli voucher ni
Xreti nak buat aku juai kat nana
Ok nnt aku gtau deah

Nana said... [Reply to comment]

@Afasz
Menguji kesabaran wat menda ni

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hahah nnt g animun lg skali bw deah

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Ssh nak wat photobook ni
Leceh gile
Kena main dengan kreativiti

Nana said... [Reply to comment]

@ummi anum
Best kan :-)

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
Yallah sy fail kak buat menda alah ni xkreatif

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

canteknya..!!!!
sume cantek2

mama tisya said... [Reply to comment]

best tul pengantin baru..dh la honeymoon diah jd jurucamera..photobook pn diah buat..mmg terbaek...kita ada lg 2 photobook tk siap lg design..dh nk due ni..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...