MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 21, 2012

honeymoon nana keding &kbob part#2

 sambung lagi..gambar2 amanah dari deah..hehehe aritu ramai yang tak sabar nak tgk gambo hanimun nana keding yang deah tangkap kan?nah..aku tolong tepek kan kat sini, ini bukan nana keding yang suh letak gambar diorang dalam blog tau..si nana redho je ktorg tepek gambar animun dia kt sini

adik2 sila jangan tiru aksi ini di rumah bersama boyoren yea...utk yg dah ada laki xpe hehehe
 jeles...aku dulu xde gambar dokong2 gini masa animun...dah tu nak suh sape amekkan??kayu?batu?hahaha...


 terbaik lah gambar ni..
menanges pasya sanda & jejai tengok hahah...




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

CheNamNam said... [Reply to comment]

yeahhh gambar animum yg super gojes..!!

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la tkde photographer camner nk amik gmbr dukung2..hehehe..suka tgk gmbr melompat lebih tgi

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnya..gie honeymoon bawak photog..so pic2 pun...sweeeeetttt sgt2..terbaik..

syanasaid said... [Reply to comment]

kelas ko jah animun bwk photog
hahaa
kalah jejai

wei tau la nama nana keding sakan laki dukung gitu
sentap sbb dr dulu smp skrg xde sape larat angkat aku
hahaa

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bapak punyer cantik deah amik gambo..lahai...jeles mak tau...kakakkaka...tu part angkat mengangkat tu...kalo akob tu.,..kejap je tu luruh kaki sue sebelah..kakkakak

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

jeles plak tgk pic honeymoon nana keding ni :) romantika de amore hhehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

gambar memang cun..paling suka gambar dia orang lompat tue..pastu gambar yang gelap tue..romantik gitu..rasa nak pi ambil gambar honeymoon jugak..hahahaha

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

mmg terbaek!

deah dah bleh buat side income kalu gini, hehe

Falsya said... [Reply to comment]

nasib la si nana keding kurus..kalau mcm kite nie,apo nak jadik..kalau dtg gile aku,aku suruh wan angkat tp sekali tuh je la sbb die kate berat..patah pinggang die..kuang asam kan..hahaha..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

rasa macam nak gi honeymoon skang jugak ngan hubby..ahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@CheNamNam
Kan.rasa nk g animun lg hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Hahah kena repeat la klw mcm tu
Klw skang nk amek gambar dokong kem salam je la hahah dah berat

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la.brtuah kan ada gmbr animun cantik

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Hahah mmg sentap pasya nga jejai
Aku penah amek gambar dokong mcm ni
Amrul kata berattt hahaha xle lama

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
hahahaha....ala sue kurus je
Mest akob larat angkat

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Kan..rasa nak g animun bawa photog hahahaha

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Hahaha tu la pasal rasa nak g animun lg amek gambo mcm gini

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwanNayli
Tu la dh ckp kat dia
Modal kamera je
Edit dah pandai..

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hahah...tu la aku penah sekali gamba dokong
Kat langkawi gak

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Hahaha tau xpe
Nak g animun je rasa

churippu farah said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhh.....ganas btoi pngntin bru nih..siap melompat2 g..hehe..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

dulu photgrpher aku xmo ikuttt..kan dh nyesal,hahaha..sweet ok, eh,kt langkawi ke nih?ntah2 ade selisih dgn aku ;)

Myra Jay said... [Reply to comment]

Seb baik la Nana tu kurus..hehee ;)

Suka tngok pose lompat tu... ;)


p/s: Samala kita masa animun takbanyak gambar berdua especially part dukung cenggitu..heheee

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

Chanteq gambar yang romatik gelap tuh..suweet!!! buat frame letak dalam bilik chanteq ni!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...