MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 22, 2012

jam purple

aritu kan ada bli jam kat mydeal, beli nye bukan sebab apa..sebab aku tengok jam ni ada kaler pepel..hahah tu yang gedik2 beli tu murah plak tu kan...

semalam dah sampai dah jam pepel tu..siap boh dalam kotak merah..mcm secret admirer kasik adiah je wahahah...sonok plak membeli belah secara online ni kan..aku ni klw baju2 memang payah skit nak soping online...sebab takut kualiti tak setanding dengan gambar.tp klw menda2 merepek gini xkisah lagipon murah kan klw ada cacat tutup sebelah mata je

cantik plak kotak nye
 tara..jam pepel baru harga RM18.90 :)
 
disarungkan di tangan yang banyak lemak :)
Published with Blogger-droid v2.0.4

15 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

dah sampai dah......sempoi tu..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik je...kalo tak cakap tu...macam gelang jaa sue egat

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

cantek weh...berkenan :)

atty's said... [Reply to comment]

Cantik sangat :)

mrs.ecam said... [Reply to comment]

oo gitu ke pakainyer??? jakunnyer aku...hee tp lawo la....kaler pepel lak tu...hee

JaSSNaNi said... [Reply to comment]

As salam nana...
bestnye dah dapat jam idaman hati.. bape rm tu? nani pun suka tengok kat post tu.. mcm2 kan.. murah2 plak tu..

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

canteknye..! :)

fieda said... [Reply to comment]

kite pun gedik gak kalau tgk brg kaler pepel ni..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

tangan banyak lemak la cantik pakai..hehehe

Afasz said... [Reply to comment]

wah cantik nye :D

Gieyana said... [Reply to comment]

menarikkkk...sm mcm aku..susah gak beli brg secara online...

Nurul Akmal said... [Reply to comment]
This comment has been removed by a blog administrator.
Falsya said... [Reply to comment]

ko ngan purple???..purple ngan ko???..nasib xleh kawen jer..wahahahhaa..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

wah..dah sampai jam purple nana!! cantik gak kan?

Cik Bambam said... [Reply to comment]

berkenan pulak lak kita tgk nyaaa.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...