MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 4, 2012

jumpe kawan2 di majlis kawen nana

ramai btol jumpe kawan2 alam maya, kawan tak alam maya pon ada...heee...kepada kawan2 yang kot ada kita berjumpe tapi kita tak bertegur sape tu sorry ek...sebab aku ni selalu tak perasan orang...tapi kalau aku kenal..memang aku angkat tangan tinggi2 lambai kat korang hahaha....segan plak rasa ada orang tegur kita tapi kita plak tak kenal orang..rupa2nya yang tegur kita tu dia baca blog kita..sorry mai...saya tak cam muke awak...puan stoberi plak bertegur2 dah tapi lupe nak amek gambar

yang ni amirah nama dia..kawan masa sekolah ampang girl, lain kelas...sekali dia satu opis ngan si nana da...hehe kecik je dunia kan... masa mira sampai perantin tengah siap2 so xleh amek gambar perantin..
  ha...yang ini tetamu jauh ni dari melaka datang...yang ni lawak skit..aku kenal si aty masa kat forum pcm, membawa ke blog membawa ke fb..langsung tak pernah jumpe..lepas tu aty start follow blog deah & falsya...pastu kebetulan awal tahun aritu diorang berjumpe sebab aty datang kl..(aku lak tak de kt kl masa tu) hahah..lawak kan...aku kawan ngan aty..tapi aty jumpe kawan2 aku dulu...
akhirnya kat majlis kawen si nana baru la kesempatan jumpe aty wat pertama kali..sejak dari aku baru kawen sampai dah ada mia ni la..baru jumpe
shawl aku tu sama ngan scallop kan haha..shawl ni bukan kain lebihan scallop ok!

safura..ini kenal kt fb..sebab dia asik tengok ktorg komen2 kat fb si nana..dia pon add kami jadi friend..hahaha




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah bila rmi yg kenal thru blog or fb dtg

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

syok dpt jumpe kawan2 lame...=)

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

aaa.... tak amik gmbo..kalo tak sure da bertempek muka kat sini. Huhu.

Akak pun trus cam laju2 balik lps jumpa Yana. Panas (T____T) tak sabo nak beli Tuti fruti.

amiey lee said... [Reply to comment]

kekadang blog , fb ni seronok sbb byk kawan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..seronoknya jumpa kengkawan..

happy weekend!!

myfara FLK said... [Reply to comment]

mai tak sempat nak ambil gmbr dgn nana n girls lain..lain kali klu jumpa kite ambil gambar bersama yea...

Amyra Chuari said... [Reply to comment]

mmg kecik pon dunia ni nana.. aku jumpe kwn sekolah rendah ,pon blogger fofular gak... nama dier Peej Burhan... dier pon kawen same date ngan Yana aritu... ramai gak la blogger dtg time wedd dier...

lia said... [Reply to comment]

aku suka btol tgk mia senyum....

shafura said... [Reply to comment]

saya terharu *_* heheheh

ieda said... [Reply to comment]

seronok bil kawan2 di blog dan fb dpt kita jumpe macam nie .. sure meriah .. rasa macam dah lama kenal kan ;)

Mr Lonely said... [Reply to comment]

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Ena said... [Reply to comment]

safura tu sama tempat keje ngan akak dulu.. skrg dah tukor..tp still lg fren.. dier memg peramah.. :)

watyz said... [Reply to comment]

eh! itu saya! itu saya! hahaha....
kan nana kan.. dr abg iman dlm perut nak jumpa la ni dh 4 thn pon br jumpa kan... :)

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hahahaha,lawak ok ko kate shawl ko tu bkn lebihan scallop! bertmbh kwn2 masing2 :)

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

bestkan.. dr alam maya.. akhirnya jumpa scra live ;-)

shafura said... [Reply to comment]

eh2..kak ina kecik..long time no see..auuww rindunye..ok lepas ni leh terjah blog akak pulak hehe

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

eh bukan amyra sekelas ke dgn kita waktu form 1 tu? haaaa....

lain muka amyra !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...