MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 9, 2012

kejadian sedih di stesen keteapi

sepatutnya kitaorang balik kl sabtu pagi kul 1, tapi aku saje la tanya mia..mia nak balik kl ari apa?nak balik ari sabtu ke ari ahad??dia jawab ari ahad..aku tanya nape mia nak balik ari ahad??ye la..nanti mia rindu kat daddy..katanya..heheh aku paham la..dia nak spent time sehari lagi ngan amrul..tu pasal dia kata nak balik ari ahad tu

ni la pertama kali naik kete api time siang, ingatkan klw amek siang tak xde yang katil, rupanya ada la...aku ni kalau di bagi pilihan memang aku prefer g balik naik keteapi je...tapi tu la, masa terbuang banyak klw naik keteapi, klw naik bas 3 jam naik keteapi 6 jam, tapi memang terjamin selamat la kan dari naik bas.

masa dah naik koc, dah salam2 cium ngan daddy dia..damia cecepat duduk kat katil nak lambai2 amrul.babai daddy....pastu damia diam...tunduk je...pastu dia cakap mama..cuba tengok mata mia...BEBAIR mata mia ma..(berair) aku pon tengok la mata dia..alamak..air mata mia bergenang la...aku tanya nape mata mia bebair ni??dia jawab ye la..mia sedih mia rindu daddy...alamak hai...mia bila dia ckp mcm gitu kan...rasa nak terjun je dari gerabak keteapi..konon2 xjadi balik..heheh...

apa kan daya mia...blom masa nye lagi kita duduk sama ngan daddy..insyallah mama selalu berdoa satu ari nanti kita dapat dok sama ngan daddy yea...moga2 allah mabulkan doa kita nak dok sama2 amin2.......

abang askar tu koje ari ahad tu..curik2 kuar anta ktorg kat stesen kluang
 dua2 sama je pangai klw jumpe kamera haha

l

 keteapi banyak katil yang kosong, damia kemain buat mcm rumah dia sendiri kejap naik katil bawah kejap naik katil atas kejap naik katil depan abes seme dia naik nye..bosan la tu bese naik malam dia tido..ni dia tak reti nak tido dengan ekon keteapi rosaknye lagi...5 jam kepanasan..bile sampai seremban je aku curik2 masuk koc lain rupanya koc lain ada ekon koc ktorg je yg rosak hampeh

Published with Blogger-droid v2.0.4

32 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

sian damia..insyallah satu hari nanti uols semua dpt duduk sama2 ye..amin

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg nampak muka sedey dalam senyum mia tu windu nak lepas daddy dier..alahai dugann...takpe la mia paham..

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku lak sedih baca statement ayat mia tu...alahaii anak...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

sedih nory bace...nmpak sgt Mia rapat ngan daddynyer..insyaALLAH satu hari nnt akak & fmily dpt duk sama2, ..amiinn..

lia said... [Reply to comment]

ayoooo aku pon bergenang air mata ni hu3

syanasaid said... [Reply to comment]

alahaii sebak la plak
sabar ye mia..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

alahaiii sedihnya .. anak mana x rindu ayahnya bukan hari2 dapat jumpa ... sian mia

kitaorg x pernah naik ketapi ...

mama tisya said... [Reply to comment]

mia rindu daddy...tk pernah naik keretapi yg ada katil

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

isk, isk, isk..
mia, mia buat ciknad bergenang jugak la, huhu! :(

insya-Allah,
kami pun doa sama moga nana+mia dpt dok skali ngan daddy satu hari nnt...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sedey nya bila baca entry ni :(

Falsya said... [Reply to comment]

kesian mia..sedih plak..tp dh xrase sedih sgt sbb teringat bebair..smp bebair mata mia..hahahaha..

~ain said... [Reply to comment]

sian mia...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Alahai sedihnya Mia, yela dari kecik dia berjauhan dari Daddy nya, bila masa bersama cuma sekejap tentula tak cukup kan..

Moga korang cepat2 dapat duduk bersama, aminnnnn :)

fazilzura said... [Reply to comment]

aku penah naik ketapi sekali , tp xde katil le...

ala cian nye la, kalau aku dh kompom luluh hati ku ...sian mia.
xpe insyallah doa2 korg di makbul kan ye

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tu la bila dia dh besat dia dh makin paham erti rindu dulu xde pon mcm ni hehe

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Xpela nk wat mcm mana kan, mia dh biasa dah :-)

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Ha tau xpe ko aku pon sama nak nanges rasa

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Mmg mia rapat ngan dd dia
Walpon diorg jarang jumpe
Tp bile dh jumpe
Xmo pisah

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Emm...sedih plak kan

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Itu la aku pon bebair mata jugak masa dia ckp mcm tu sian kat dia

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
Itu la anak org lain klw bapak oustation 2,3 ari xjumpe pon ada yg demam rindu kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Siok klw naik time malam sebab tido je klw siang xlena nak tido

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
Amin moga makbul doa kawan2
Kita pon dh penat sebenarnya...xtau bape lama lg bole tahan ni

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Klw igt blk apa mia ckp mmg sedey mz

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Aku mng gelak dlu bila dia ckp
Tp lepas tu br rasa sedih

Nana said... [Reply to comment]

@~ain
Xpe mia kuat

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Mmg masa mia ngan dd dia sgt terhad 2 mgu skali je jumpe

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Haih dh mng luluh aku dgr
Tp xde la tunjuk depan mia kan

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Haih dh mng luluh aku dgr
Tp xde la tunjuk depan mia kan

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Sedihnya baca mia ckp gitu..huhu

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah bestnya naik train, kita tak pernah naik train camni, nak gak merasa, tapi tak tau nak pi mana

tiefazatie said... [Reply to comment]

sedih je baca n3 nie...ifa pun jd bergenang air mata!huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...