MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 28, 2012

lunch@ periuk belanga

dah lama tak g makan kat periuk belanga@ platinum walk kat danau kota...memandangkan idok jauh ngan opis..makanye ajak la opihmate g makan sini..sebab jumahat lepas boz kasi rehat lama..wah..perihatin sungguh bozz aii..dia tau kot minggu lepas kami bizinakmati...tu nak kasi ktorg masa lama skit lunch ari jumaat.

kalau ari biasa rasa mcm tak sempat je nak makan jauh2 nanti balik terkejar2 plak.dah lama tak makan sini...aritu oder ayam penyet, rasa tak sesedap dulu la...sedap lagi AP ayam penyet..tapi kat sini aku suke sangat dia nye bandung soda, pekat cukup rasa seme

set ayam penyet RM8 kot
yang best sini ayam penyet dia kasi sup, klw tempat lain minta sup dia cas

bandung soda kaww
Published with Blogger-droid v2.0.4

11 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

lama tak makan ayam penyet sejak tahu ayam penyet tu ayam kampung....hahhahaha

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nampak best je nasi n lauk tuh!!!

atty's said... [Reply to comment]

nampak sedap sangat ayam penyet ..lagi air bandung soda

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak terpandang tempe....akak suka mkn tempe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

belum penah rasa ayam penyet..

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

adehhh!! menggoda ayam penyet tu..

syanasaid said... [Reply to comment]

oh rindu ayam penyet kt the curve tu
aku rse situ la paling sedap kt tekak aku

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ayam penyet dia menggoda jiwa ;)

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

sedapnye nana..!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon ngah mkn ayam penyet ga ni

J.Syazwana said... [Reply to comment]

kawan saya cakap ayam penyet kat sini sedap tapi saya tak pernah try. hari tuh makan kat ayam penyet AP tak berkenan lah. saya lagi suka ayam penyet wong solo. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...