MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 2, 2012

majls persandingan nana & kbob

skang kita masuk cite part sanding plak..cuaca aritu memang panas tuhan je yang tau..tapi nasib baik juga tak hujan..biar panas xpe kanjangan hujan..majlis bertema kan pink+pepel....deah mcm biasa la..sekali lagi di pertanggungjawabkan utk menjadik pengapit...akum pasya & mia jadi tukang kepit hehehe....sebenarnya klw ikutkan ktorg ni xde plan pon..nak jalan sama2 masa nan berarak tu...ktorg pandai2 sendiri je..tak de sape suruh & tak de sape yang plan...

sebelum turun bawah nana pesan suruh ktorg turun sama2 dengan dia..deah dah tentu la kena sama2 ngan nana sebab deah pengapit...secara tak di sengaja...aku, mia & pasya pon ikut sama iring nana & diah..btol macam dayang2..haha..ni spontan je tau.memang la ktorg siap buat baju dayang2 tapi tak ada plan pon nak iring sekali ngan deah

tapi aku iring tak lama dari arch sampai ke tengah jalan sikit je..lepas tu aku ketepi sebab nak amek gambar..alau aku duduk sekali ngan diorang jawabnye tak de la gambar2 dalam kamera aku...aku tinggalkan pasya & mia iring sekali...

cun kan gambar ni deah yg amek & edit
design baju ni nana sendiri yang reka
dayang2 iring tuan puteri muka kemain kerut masing2 kan panassss
gambar ni curi dari fb salah seorang tetamu hehe..dalam kamera aku memang tak de la kan gambar berlima iring ni..kena selongkar kt wall nana tgk ada orang tag aku pon amek gambar ni
si pasya yang memang gitu hahah maafkan saje dia
 cuaca agak panas time ni...mata si nana kadang2 dah kecik2 tahan panas


  rambut mia dah serabai kat belakang tu hehe xdok diam sgt
 salam cium tangan suami tu
 perantin berarak ke pelamin
 sweet gile baju si nana...tapi nana kata kalau ikut kan perbicangan dia nak kedut2 kat bawah tu..tapi tak berapa nampak kedutnya..dah mcm baju pasya sandha sikit2 kan..bahagian kaki tu..skang ni memang trend orang pakai dress mcm ni cantik!
 alamak mia..dia xmau lepas ngan deah haha..padahal mama dia dah kedepan dia nak juga jalan ngan diah
masa atas pelamin pon mia naik hehe...lawak plak kat situ pasya cakap mia ni dah mcm anak diah dah


 tetiba nengok gambar ni cam alahai..kiut plak duk situ diam2 tadah tangan sambil membaca doa...hehe paham plak tu orang tengah baca doa dia dok diam2 je

 cantik kan pelamin dia..tapi sorang pon tak perasan yang mana sepatutnya lampu pelamin di nyalakan masa ni...memang aku pon tak perasan..tapi nasib baik xde lampu pon still lawa juga


 upacara potong kek..pon tak ada sape yang teringat..agak dah lama tengok diorang amek2 gambar atas pelamin..aku tanya abah..xde potong kek ke?abah cakap ada..ada..dalam kotak..nasib baik aku tanya...kalau tak mau tak ingat nak potong kek...ktorg pon cecepat amek kek letak atas meja, sepatutnya katering yang uruskan..maybe diorang pon terlupa




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Cantik baju Nana, pengantin pun berseri apatah lagi diapit dayang2 serba putih :)

Falsya said... [Reply to comment]

ko amek kat fb adik ipar nana xjadi neah...semua gambo wat aku nmpk domok..xsuke.....hahaha..

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik baju pengantin..mmg sanding yg pengantin lelaki pki suit je ek

syanasaid said... [Reply to comment]

cantik baju nana keding
suke kaler dia

mmg berseri la muka dia sbb selalu tgk tanpa mekap

yup mia tu aku tgk da mcm anak deah..tp tgk mcm selalu gado dgn deah kan..hehee

juelee said... [Reply to comment]

cantek baju pantin... kaler pun suwit.. skang mmg trend gini kot.. heheh ala2 mermaid gitu.. rambut pun cantek! sume cantek la...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

suka..suka..suka semuanya..nampak sempurna semua...mesti nana suka sangat..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

falsya demokk...falsya demok..kakkakak...juz kidding..kikiki..tapi mmg best la..nana cantik baju..manik tu buat baju tu nampak terserlah jaa

atty's said... [Reply to comment]

Selamat pengantin baru utk nana dan pasangan..semoga bahagia selamanya amin.

baju pink nana pakai tu .sesuai sgt ngn nana..cantik..

watyz said... [Reply to comment]

aku suka bj dia. pelamin pon cantik gak.

myfara FLK said... [Reply to comment]

suka sgt dgn baju yana nie cantikkkkkk...nana klu mai nie kurus mcm yana mau je buat style mcm tue..tp....diri nie terasa gemok nak pakai cam gitu..

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

i lokie pink purple nieh .. orgnya comei slim elok jer pakai ..bj dia cantek ler ..opsss perantin lelaki tue handsomeee der ;-)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

baju nana keding ni mmg suweet..nampak simple tapi gojes.kalo ade kedut2 kat kain mesti lagi lawo kan?

oh miaaa..mmg manissss

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
tu la mmg lawa gile baju perantin
sweet sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
hahah bukan aku amek kt kawan abah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
ahhh perantin pakai suit je

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
lain tol muka dah makeup
besri2
hahah damia plg anti ngan nana sebenarnya
ngan falsya dia paling suke
tp deah dia paling sayang

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
tu la
mmg trend mcm ni skang
dress & suit

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
tu la..seme bjalan lancar
mmg nana puas ati je

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
tq..baju tu asal kosong je
xseri
tu suh kakak jait manik
kasi naik seri skit

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
tu la...lawa kan baju dia
minat saya

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
tau xpe
minat gile bj dia

Nana said... [Reply to comment]

@myfara FLK
hahah sama la kita
tak slim tak leh pakai baju mcm ni
kang lemak tekuar2 hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
abes la kembang semangkuk perantin laki heheee

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
tu la
kedut2 tu mmg minta tailor buat
tapi tak jadi mcm yg diminta
tp still ok la bila dah pakai kasut nampak juga kedut2 dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...