MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 14, 2012

menu wajib @coffebox

tak abes2 makan kt coffebox, rasa dah 5x kot makan sini...pastu tak reti2 nak oder menu lain..tak ngape dia nye mehun singapore sedap gile..tu pasal asal datang sini asik oder mehun singapore je...makan plak ngan cili potong pergh..terbaik!
  pastu air plak tak sah kalau tak order 3 layer ice tea, paling sedap stakat ni xpenah lg jumpe lg sedap dri sini
 ni apa nama ntah sedap roti taruk cheese, tomato & ciken slice

tq kak lan..belanja lagi atas sebab stress hahaha....
Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Falsya said... [Reply to comment]

dulu time sebelum kawen itu la tmpt lepak kiteorg..semenjak kawen nie lalu jer la..ko kene try yg lain gak na..semua sedap2..

syanasaid said... [Reply to comment]

sedapnye roti cheese tu

fazilzura said... [Reply to comment]

wahhh 3 layer tea tu menarik jiwaaaaa

aisyah said... [Reply to comment]

huuuhuuu...3 layer...menyegarkan...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alahai sedapnyer...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yum yum tiba me jd lapar :p

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dh 5x ye mkn sini...dh kata opis dkt kn

Myra Jay said... [Reply to comment]

Nampak menyelerakan ;)

shera haifa said... [Reply to comment]

sedapnya..laparrr

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

wah.. bihun singapore tu nampak sedap..

Gieyana said... [Reply to comment]

nmpak menyelerakan..br bkesempagan nk bw time2 nie! Haizzz!

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

3layer teaa......terbaik..lama tak minum!!

Nana said... [Reply to comment]

@Falsyas
Hahah au ni xreti nak try menu lain la
Asal dtg sini sure oder dua menda ni je

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Mmg sedap xabes pon sebab dh kenyang

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Sini plg sedap aku penah mnm

Nana said... [Reply to comment]

@aisyah
Btol...sgt menyegarkan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Kena plak org belanja kan lagi sedap hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Heheh nnt bople try mkn sini mz dh dekat ngan umah

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Itu la pasal
Kadang tu nak g kedai lain
Tgk jr coffebox tros xjadi g kedai lain heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
Ahh mmg seje sedap belaka

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Hehehe bez menu kt sini

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Akmal
Mmg sedap dh mcm ketageh pon ada

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Hahah aku lg la bizi 2mgu ni jarang bole bw

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Hehey peberey naa juga kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...