MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 18, 2012

messnite gambar dr photog

 ni ada gambar dr photog, masa messnite aritu..ni shoot2 yang dalam dewan yang mana ktorg xleh nak amek gambar masa dinner tu tengah berjalan,gambar credit to snipershoot photography

ketibaan VIP
 

sudu garpu di susun ikut menu, seme sekali guna je, klw ada 4 menu, 4 la sudu
 
ni senarai lagu, makan kena ikut muzik hehe..muzik stop, kena stop makan

 mamatisya ada tanya..klw muzik stop xleh makan, so waiter ankat pinggan ke?
  jawapan dia bukan waiter yang angkat, tapi abang2 askar juga yang tukang serve ni kira junior diorang la
alamak tak tengok kamera plak
bergambar dengan para2 isteri
co nk balik dah


c



Published with Blogger-droid v2.0.4

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Meriah...sure formal kan..kakak ipar aku kalau g dinner nie dia malas katanya...ekeke

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ah ah..sure kena formal giler kan kalu function2 mcm nie..

ieda said... [Reply to comment]

seronok ada pengalaman macam nie ..
teringat zaman mak dan ayah akk
tapi ayah akk pegawai , mereka x pakai uniform macam nie .. mak wajib ikut ;)

Falsya said... [Reply to comment]

boleh tertido dgr lagu2..heheh..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lagu betoi2 mendayu gitu..alahai...sue yang baru baca pon...nak ngantok...

Zana Md Nordin said... [Reply to comment]

ooo giteww erkk nana
baru ku tahu
yg tak tahan tu....siap ada lagi utk setiap jenis makan...adeh!

mama tisya said... [Reply to comment]

tk tgk camera tgh tgk hp ke tu..hehehe..ooo bkn waiter tp junior ek jd waier..hehehe

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

sangattttttt la formal!
tapi 1 pengalaman yg berharga ni sebenarnya
bukan sume org dpt merasa

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Hahaha klw dh biasa g mmg malas la nak g dah
Aku ni pasai xpenah g tu tingin nk g
Rasa nye, mcm mls dah nk g hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Kena dok tegak cam robot hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Eh skang ni rasanya pegawai pon pakai uniform sama je

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Hahaha mmg ngantok

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha tu la...dengar je la

Nana said... [Reply to comment]

@Zana Md Nordin
Hahaha lagu tu seme ikut course
Klw main course lama skit 3 lagu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisyahahaha bosan sgt tunnggu lama
Sempat buka fb jap

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwanNayli
Tu la btol xsemua org dpt rasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...