MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 22, 2012

picnic@ pantai air papan, mersing

sebelum aku mula cite..nak tanya sikit kat orang2 johor, kenapa dengan pantai air papan ni?bahaya ke?aku serius tak tau apa2 pasal air papan ni..sebab lia komen semalam, tak berani nak mandi kat sini pasal mcm2 cerita..cerita apa ek?kejadian lemas ke?padan la aku tengok kat sini tak ramai orang, tak de orang berani mandi sini ke?tp masa ktorg g aritu ombak dia xbesar pon kira mcm selamat je nak mandi

ok skang nak masuk cite pasal picnic..menu aritu ktorg bawa sandwich telor (mil buat) spageti belen diner ari sabtu yg aku masak, pastu goreng chicken ball & sosej.sampai2 je masing2 dah kebulur sebab sebelum kuar umah memang tak bekpes dulu..mandi2 siap tros jalan.

pas makan baru la amrul & mia mandi laut...adoi tak tahan panas la..masa sampai kul 10 lebey mcm tu sangat2 panas rasanye berpeluh2..aku tak mandi pon sebab tak bawa baju..amek2 gambar je pastu celop2 kaki...lepas dah tengok air laut dia jernih mcm tu..amrul kata nak datang lagi lain kali, tido sini plak.ktorg lepak xlama pon...dalam kul 12 tu gerak balik kluang.

tak puas ati la..xbawa kamera..gambar seme pakai note amrul..tak leh wat aksi lompat2 haha..ada buat tapi xjadi sebab note mana bole capture laju mcm kamera.


  makan dulu...
kelas..picnic makan spegeti haha... tu sebab belen malam tadi klw tak xkose juga nak masak beria2..
bese picnic bawa makanan ringan2 je sandwich, nuget segala bagai
menu kami, ciken ball & sosej, ketupat pulut segera, sandwich telor & spegeti
















Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

dulu masa g mersing pun org sana tak galakkan mandi, katanya pantai ni jenis menarik... dah ramai dah jadi korban... wahuallahualam...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala so sweet....sue ada cakap ngan akob semalam pasai nana G pantai air papan..konon macam nak G gak pasni...tapi dier tak da lak cakap paper pon...siap cakap ok ja...

alahai nana spegeti tu sedap la pulok nampak kuahnyer..pekat jaa....

Miss uCu said... [Reply to comment]

seronoknya picnic..siap ada spagetti lagi tu:)

lia said... [Reply to comment]

nana, zaman aku belajar sana dulu... byk sgt kes org meninggal kat c2 wpon ombak xbesar... aku pon x tau naper...

ikot view, pantai air papan lg lawoooo dari tanjung balau tp tanjung balau much more safety sbb ada pengawal pantai masa tu la... skng xtau, da 8tahun x p hu3

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mandi kat pantai kena hati2 :) me suka mandi kat swimming pool ajer heheh

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

cantik kan air kat sini.. pernah pegi sekali je mersing.. tapi memang puas hati.. pulau2nya cantik..

mama tisya said... [Reply to comment]

best berpicnic

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bestnyer berpicnic, teringin nak berpiknik gak :)

Falsya said... [Reply to comment]

suke la tuh mia koyo dpt picnic..laku spegetti ko jah..curlasss!!..hahaha..

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

comey jek muke nana kat gmbr yg 1st tu
hehehehe...
btul ckp lia..
(hehe, mmg la btul, dah kami blajar 1 tmpt 1 kelas, haha!)

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

comel nana !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...