MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 15, 2012

RVC Hana's Sweet Treats TERBAIK!

 jumaat lepas falsya kasik RVC, kak long dia buat.aritu masa falsya wat entry makan2 kat istana bambu tu aku dah terlior tengok RVC yang kak long utk birthday celebration.tu yang pasya minta kak long buat kasik ktorg try...

pasya kasik satu box, tp deah amek 2,3 ketol je kot..belen dia aku amek...walaupon aku baru je pas dinner dengan perot yg masih kenyang tu, aku try makan seketol rvc ni, masyallah..sumpah sedap giler wei....tak manis sangat plak tu..just nice je...

belen lg 6 ketol simpan wat bekpes esok pagi...damia kemain suke..tapi tang cheese tu dia buang..aku la amek haha..saje je mia ni nak kasik mama dia banyak lemak.kot sape2 yang rasa nak oder rvc sedap bole la terjah FB kaklong falsya Hana's Sweet Treats, rasa nye umah kak long area gombak.bukan rvc je kek2 lain pon dia ada jual...


sss

14 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnyer la bagai....hari tu sue buat tak jadi...hampeh jaaa

pinky said... [Reply to comment]

sedapnya.... menggoda betul!!!

syanasaid said... [Reply to comment]

tq nana
aku mmg tgh mencari pembuat kek area gombak

Falsya said... [Reply to comment]

aku dh ckp ngan kak long nnt kalau ade order cuppies lain wat lebih..kak long kate okayh nnt die wat lebih..takat nak bg mulut korang makan apa da hal katenye..wakakka..dpt makan cuppies free..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

oh baru nak tanya RVC tu ape..oo red velvet ekk...hehehhee..xpernah rase la nana!

mama tisya said... [Reply to comment]

yum22..damia tk mkn part cheese..yg tisya lak mkn part cheese..part kek die mkn jugak tp lg cpt abis part cheese..hehehe

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha penat je aku baca nak cari apa RVC tu heee..maluu aiiii rupanya red velvet cake

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

x penah rase
sedap ek?
terliur tgk stoberi tu!

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Heheh kita xreti buat sue
Malas nak belajar

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Sangat menggoda dan sangat sedap

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Ko oder rvc dia mabeles giler

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Sedap naa hee kita klw kwk krim2 ni kureng skit rvc ni seba ada cheese tu suke tu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sedapnyer, tengok pun dah meliur ha ;)

tiefazatie said... [Reply to comment]

adui la...sedap tue kan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...