MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 31, 2012

sepetang di taman permainan fraser's hill

 lepas dah check in, memasing baring2 dulu sian amrul penat drive jalan supe ular kena palu.dah petang tu kul 5 lebih ajak amrul g taman menan kat foodcourt tu.sebelum kasi mia main, singgah makan dulu kat foodcourt.kat fraser ni, sini saje lah kawasan makan nye, harga makanan sama mcm KL xde mencekik darah mcm genting.nak makan apa seme ada, goreng2, masakan thai, western.

untuk minum petang ktorg makan kat restoran puncak, aku tak makan pon oder air je..oder air bandung soda sedihhh nengok bandung soda cair hehe..tak reti buat.ramai juga orang aritu, ye la sebab cuti sekolah kan, masa pegi ngan gefren dulu bole kira je bape orang dok main2 kat taman tu...

foodcourt fraser's hill







pas makan maka bermula aktiviti gedik2 hahah...sian mia aku suh amek gamba dulu baru main
dia kata mama ni asik2 amek gambar..mia malas la nak main taman haha
puas mujuk


xbole blah nengok mia time ni ahahaha..kemain expression muke






p/s:  ada yang tanya best ke fraser's hill ni??ada yang suh buat review pasal fraser, ok arini & esok memang akan ada entry fraser je...buat yang bertanya best ke fraser?ini jawapan ikhlas dari aku

1.jujur kata fraser ni xde apa sangat...agak sunyi (tapi masa aku g aritu cuti sekolah so xde la sunyi sangat) memang sesuai untuk orang nak relaks2...& nak kan ketenangan

2. kalau sape2 dari kl tu fraser ni memang sesuai kalau nak g balik hari je..sebab memang xde apa..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

~ain said... [Reply to comment]

seronok tengok mia dapat spend time dengan daddy dia..takde lah bebair mata dia.. hehehe

kuit laaa mia ni!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

both kaki posing, plg syok tgk si tecit mia..
eh talented betolla..casting punye kaki nih.. heheh

amrul specky ea?mcm sivic sket aku tgk.. ala2 kaki studi ghitu, hehehhe..

fazilzura said... [Reply to comment]

wakakak aku ingtkan akil je ckp cmtuh , ghupe nye mia pun ckp kt ko gitu ye..

wakakakak sure diorg tensen dok kene posing je kan ..

emm sana tu ala2 tuk animon ok kut kan

pena rozie said... [Reply to comment]

Pandainyer die bergaya....

pelangi chenta said... [Reply to comment]

mahal kan makanan di sini?

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ada plan nak p Fraser Hill jugak, walau tau takdak pe atleast pernah merasa sampai..hehee

Falsya said... [Reply to comment]

aku skang nie nak save semua gambo2 mia kat henpon..kalau die kate aku gedik bile amek gambo aku tunjuk gambo die..wahahhaha..

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

oOoo.. ni ek amrul naik jongkangjongkit tu, heheheeh
lawak la plak =p

cantek2 la gmbr nana..suke banget!

ieda said... [Reply to comment]

alah2 comelnyeeee pic nana dan mia tuu .. ekekek comel ! .. ala2 manja !

juelee said... [Reply to comment]

tingin gak nak pegi sini tapi bila pk jalan ke sana tak sanggup... sedangkan tapah-CH tu pun rasanya azab.. huhuhuhu so simpan je la niat...

Saya Disini said... [Reply to comment]

comel

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ko bila kurus nana?
amrul dah ensem gila aku tgk skrg..
ahaha..
mati la kena rejam dgn bini amrul nih.
agagaga..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mia byk muka nana la..chomel!!

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

cun la style nana masa ni...suka sgt!!! serius, cantik sgt2!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...