MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 29, 2012

sesi buka hadiah

 dah abes makan2 tiba la sesi membuka hadiah..eh aku tak oder makan pon aritu..sebab nye kenyang kena seprise hahah tetiba jadi xlalu nak makan bile terima kezutan.eh mekaseh kat encik amrul...banje gefren saya..hehe aku tau klw tak gefren yang nak bayar, tapi amrul cecepat g bayor sebelum deme bayar

memula aku ingat xmo la buka adiah kat situ..pastu dah abes makan diorang suh aku buka nengok apa ada dalam kotak tu...ceh sebelum buka tu try goncang2 apa la agaknye diorang kasi aku ni kan?sekali buka nengok beg MNG yang pada mulanye aku ada pesan kat deah suh blikan kt klcc..konon nak sama ngan gefren la sebab masing2 ada beg ni...mulanya deah & nana je beli pastu pasya nengok dia berkenan nak juga..aku pon nak bli la juga..tapi aku ckp tunggu gaji la baru beli..hahah..skali dapat pree da...

pastu ada juga wallet mng kaler putih...haih..mekaseh la gefren..sebelum ni aku pakai wallet murah2 je tau hahaa...wallet sebelum ni pon menang contest, rege RM25 je..bile tanya ngape diorang celebrate awal bebeno beday aku kan..ni jawapan nye

kitaorang saje celebrate awal..sebab kalau celebrate masa beday kau..mesti ko bole agak ktorg nak wat seprise kat kau kan?nanti dah tak jadi seprise..hahah..bengong tak jawapan?tahniah la korang..sebab memang korang berjaya membuat seprise ini dengan jayanya..sebab aku langsung tak leh hidu kegiatan tak sehat korang ni muahaha.....

aku terima hadiahnye...hehe
ngan baju kurung tingkatan 3..haha...sememeh nye aku
bile saya di paksa membuka hadiah
 
sangat suke..hadiah ni
.
mereka berdua tu sedang berlakon buat muke tak puas ati hahaa
boria..
masa si nana post kt fb gambo ni ramai plak yang tanya kat mana beli beg ni?berapa harga?
nak beli, g la klcc kat MNG rege RM79, hahah tak seprise kan aku dah tau bape rege adiah beday aku



 
munge dah layu...hehe dah 4 ari baru tingat nak amek gambo hadiah2 ni

tq gefren....
tq amrul...
tq mia....
korang seme
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

41 ribu orang memberikan idea bernas:

mMoOnN aAlLeEaA said... [Reply to comment]

suka tenok gbr2x ni. cantik dan ceria je semuanya

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

adiah tuk aku ada dak???

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

cantik!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best best..hadiah pun best..berkenan tul ngan handbag tu..

ibuhebat said... [Reply to comment]

a'ah la.. sukaaa beg tuuuu :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... [Reply to comment]

cantik2 ... dah cam private party korang jer celebrate kt situ ..bets ler rest,.nieh turut menjayakan ;-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best2...sue pon dolu guna wallet cikai saja...ni sejak2 ngan geng mak jemah kat opis ni...semua stock MNG..sue pon terjebak la jugak...mmmm...kakakkakka..yang bestnyer....beg tu sue ada usha kat MNG alamanda ni waktu pasya publish entry nak beli sesama....tetibe terjumpe je kat MNG...tgk pon dah berkenaan...tp apo kan dayo..kang ada yang balik umah tak da kepala kang...kena sebat ngan akob...kkakakkakak

amiey lee said... [Reply to comment]

happy besday in advance ...
huhu besttt sgt main seprais nih..huuhuhu

aku dulu kumpul member2 g celebrate kat MCD pandan mewah.. heeee

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

cantik bag tu

pinky said... [Reply to comment]

best dapat hadiah....huhuhu

SyaNa said... [Reply to comment]

lawa la beg jemaah tu
hahhaa pasya over muka tak puas hati

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

suke ar henbeg tu ;)

mama leen said... [Reply to comment]

comel la beg tu... nak beli gak.. hehe

lia said... [Reply to comment]

hepi utk ko... ada gelpren yg hebat2 itu ;)

zura_habib said... [Reply to comment]

xmerasa la kawan2 bg hadiah dh tua2 nie tp nana still dpt..bertuah...hepi besday

Nadea Emerald said... [Reply to comment]

haaa...

aku confused sbb rasa birthday ko june.. sekali advance nye celeb rupanya.. hehehe

comeyy beg tu ! cam nak beli gak je. HAHAHAH

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

wah bestnyer.. suka tgk gambar.. cantik2..

pena rozie said... [Reply to comment]

cantik la bag biru tu. Nak jugak...

shera haifa said... [Reply to comment]

SNGT CANTIK ITY BEG!!

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah ler surprise awal..nk2 plak dpt beg idaman

Nana said... [Reply to comment]

@mMoOnN aAlLeEaA
Gambar blur sme
Amek pkai enpon je
seb baik kalerpul tu ttp keccatan gambar

Nana said... [Reply to comment]

@mMoOnN aAlLeEaA
Gambar blur sme
Amek pkai enpon je
seb baik kalerpul tu ttp keccatan gambar

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Hahah nak ke
Kena minta haris klw gitu

Nana said... [Reply to comment]

@AdaM Hawa
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la...suke tgk beg tu kaler biru plak wane kedua peberet selepas pepel

Nana said... [Reply to comment]

@ibuhebat
:-) suka kaler dia n design

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil
Kebetulan section tu xde org
Mcm tu khas utk ktorg je jauh dr org lain

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha abes la
Dah terbekanan juga
Sama la kita sue
Seme pakai cikai nye je

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Diorg ni xmo aku trace
Tu psl wat awl hahah

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Sonok xterkata

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
Hahah pasya mmg pandai blakon

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwanNayli
Cantikan

Nana said... [Reply to comment]

@mama leen
Hehe sila bli sebelum abes

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Aku bertuah dikelelingi kwn2 yg sgt best

Nana said... [Reply to comment]

@zura_habib
Mmg tiap thn pon dpt adiah dr diorg je :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Nadea Emerald
Heheh ko ingt ek beday aku
Jom2 boria hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Nurul Akmal
:-) tq..

Nana said... [Reply to comment]

@pena rozie
Jom cr kat mng :-)

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Tq :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Pandai diorg ni
Wat awl supaya kita x tau katanya
Klw wat time beday mest bole agk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...