MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 22, 2012

starbucks card

aritu kan ada menang starbucks card nilai RM20,kat fb Perfect Livin minggu lepas baru dapat, sebulan juga la tunggu adiah ni..ingatkan ntah mana2 dia pos kan ntah..takut salah alamat je..tunggu nye tunggu akhirnya..dapat pon kad ni.

masa dapat kad ni ari jumaat lepas rasa, kemain aku siap bawa g kluang konon nak bli starbucks kat kluang..sekali tanya amrul kluang ada starbucks tak?xde katanya hehe...xpela bebila nanti bole g tebus minuman rege 20 hengget

aku ni tekak orang kampung..tak reti nak berstacbucks bagai...setahun bole kira bape kali je mnm kat starbucks, sebab dia mahai kan tu otomatik jadi kurang berminat muahahaha....



Published with Blogger-droid v2.0.4

14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita rsnye pernh skali je minum starbuck cz lg suka coffe bean:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lepas ni rajin la minum starbuck ni..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Myra rasa tak penah makan kat Starbuck, mesti jakun kalau masuk dalam tu..heheee

atty's said... [Reply to comment]

sama lah..jrg lepak starbuck..

lia said... [Reply to comment]

aku kan hantu kopi tp seyes... x brani p starbuck, coffee bean sbb mahai bebenor.... xberani ha3

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

untung la dpt free..

huhu, kat ganu ni non- ado!

syanasaid said... [Reply to comment]

aku kalo rse duit ttibe tak tau nk lempar mana br minum
hahahaa
mahal nk mammpssss

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

Jangan cakap x reti... pergi je.. retilah nanti... sedap jugak..

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

kite lagi la nana...
ada la 5thn sekali kot, hahaha!

nursalwa said... [Reply to comment]

kak nana, salwa sharekan info yg salwa amik di fb..

STARBUCKS telah disahkan haram oleh JAKIM. Semua chocolate, vanilla dan coffee drinks kat Coffee Bean dan Starbuck contains E471 (Emulsifie r 471), mono di-glycefi deswhich dr animal origin (pork). Raspberry Frap guna cherries yg dicelop dlm arak & the tiramisu ada RUM. Tlg sebar kat kekawan Islam. Hubungi JAKIM 03 - 8886 4000 utk dpt maklumat lanjut....TLG SEBARKAN KEPADA ORG MUSLIM YG LAIN.

Falsya said... [Reply to comment]

naaa..kalau ko dh redeem nnt kan, kalau ko xnak kat tuh pas kt aku..wakakkakaak..

boleh topup je kat dlm tuh..hehe..

Amieylee said... [Reply to comment]

huhu semenjak aku pening minum caffein ni...tak sntuh dah coffee...

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kite dulu pnh gak beli kat strabuk ni..tapi beli tapau saje..and now mmg dh tak beli dah..sbb dengar yang ade kes macam x halal..

lagipon, kat trg ni mmg xde starbuck..so mmg jarang bebenor la nak membelii.hehehehe..

was2 pasai starbuck jugak..

kayrul-shah said... [Reply to comment]

dulu sama la macam nana..tekak org kg..sekali dah try, tiap2 minggu mesti nak lagi...sedap tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...