MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 9, 2012

the store warehouse sale@kluang

kepada orang2 kluang sila la terjah dewan dekat dataran kluang sempena dengan warehouse sale the store..gile murah barang2 dia..tapi baju2 budak tu memang kena pandai pilih la kan..seba banyak nye pesen yg out of pesen hahah...baju gugurl memang mcm tak berjenis sangat la, tapi baju mak pak budak memang banyak yg lawa2 murah plak tu...

seb baik baru pas gaji..sedar tak sedar dok capai 4 pasang baju keje, amrul plak ngan 2 helai jeans & 2 helai kemeja lawa plak tu harga murah gile2...sale ni sampai 13hb..elok2 g kluang beg ringan je...sekali balik amek ko...gemok abes beg sumbat barang soping..aku ni asal g kluang je sure akan jumpe dress yang cantik2 pastu murah..kat sini pon aku rembat 3 lai dress seb baik bawa duit tak banyak..kalau seme duit gaji ada dlm wallet jawabnye seme dress aku rembat haha...

aku ni memang tak kisah pon pakai baju rege seploh hengget, janji cantik, tak de hal lah..baju pasar malam pon xde hal..tudung2 seme stok pasar malam je..tak de nye nak branded2...dari beli baju branded baik simpan duit oliday hahah...holiday lagi modal nye


k

padan muke beg berat

Published with Blogger-droid v2.0.4

10 ribu orang memberikan idea bernas:

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

harga tak kisah kan.. asal selesa bile d pakai..

sueshe said... [Reply to comment]

ari tuh blk kluang tak sempat nak g sini sbb duit da di abiskan kat parkson dulu..sbb parkson ade buat offer up 70%..baju budak mmg murah giler2..mn nk dapatkan baju bb berjenama ngn harga rm10-rm13??? berdesup je tangan memilih..hihi..

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

bestnya soppinggggggg

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ala tak da rezeki la nak tuwun kluang ni...

Afne said... [Reply to comment]

mau kang tak memasal minggu ni aku blk kg hahahaa

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sama gak cam akak, tak kisah kat mana pun nak beli, janji selesa nak pakai

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

adoi, bestnye soping2!

Zana Nordin said... [Reply to comment]

ahaks
org kl plak update citer pasal sale kat kluang yerk..
padahal orang kluang nie pun merembat sama kat sales the store tu..
aduh...
zana pergi 1st day...
so baju bebudak tu tersusun rapi
senang mak nak memilih..alhamdulillah ler..dpt berpasang2 baju utk batrice
baju mak..huwaa..almaklum, mana size nana tu mmg berlambak2...tpi size zana..adeh! letih nak memilih tak jumpa2...tp mmg murah pun

mama rifQy said... [Reply to comment]

oh sangat menarek ni!! apakan daya..ku disiniiii,,hohooo

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah banyak nyopping, kalo kita pun tak kisah baju mahal ke murah janji cantik dimata kita, kalo mahal & branded pun bukan orang tau kalo tak tengok tag brand dia tol tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...