MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 11, 2012

telekung travel

dah lama nak cari telekung ni tapi xpernah jumpe.baru2 ni opismat g makan hangin kat bandung aku pon kirim la kat dia...sebab tau klw kt bandung memang banyak kan..skali kemarin opismate balik, dia kasi free je telekung ni..alahai...suka nye...rejeki dapat telekung baru.

pasni klw kuar g soping mall harus la bawak telekung ni, sebab nye memang tujuan bli telekung ni sebab nak bawa g kuar2 masa jalan2, tau2 je la...klw telekung kat surau2 nak2 kat soping mall..masyallah dengan berbau nye..dengan kuning nye bahagian muka, dengan berlendir nye...kadang2 tu tak lalu tengok kain2 semayang kt soping complex...sangat sedih tgk keadaan telekung nye yang nampak gaya mcm tak layak nak di buat solat...kotor semacam.

kadang tu bile time solat magrib, surau sangat pack sebab waktu semayang yg singkat, jenuh la nak tunggu turn orang abes semayang sebab kain semayang tak cukup..pernah terjadi masa kat masjid putrajaya...dah amek air semayang..naik tempat solat telekung seme abes...dah kena plak tunggu orang abes solat jemaah, masa tu baru nyesal nape la xbawa kain semayang sendiri.

ada juga aku bawa balik kain semayang kat petonas sebab terlalu kotor kan...aku bawa balik cuci bersih2 pastu anta balik kat petonas.

 kecik je bole sumbat dalam beg
kaler hijau lg hehe..mau seme mata nengok je kang menyerlah warna nye
 alamak kantoi kuku panjang hehe
Published with Blogger-droid v2.0.4

26 ribu orang memberikan idea bernas:

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

amboiii..ni sebatu dh nmpk nana solat ni. hihihi

CaDLyNN said... [Reply to comment]

senangkan kalo ade tekung travel ni..tp lin terbeli kale ungu soft..jrg sikit..

amiey lee said... [Reply to comment]

ari tu aku beli dr mama kembar 3...beli dua..satu tuk mak n satu lagi mil...

best ringan aja... tak sabar nak g bandung nnti...huhuhu nak shopping byk2

pinky said... [Reply to comment]

cute miut jer....setiap org patut ada sebenarnya senang kalau jadi kes emergency...

lia said... [Reply to comment]

aku ni senang jer...

kot telekung kotor kat public places @ abes, aku smyng jer dgn apa aku pakai... senang... g pon aku mmg pakai stokin kaki & sarung tangan, xde la dedah part2 yg xley dedah masa solat kan...

cuma mentaliti d Malaysia, org akan pandang aku smcm ha3...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..amat menyerlah..murah rezeki..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg sah2 ada yang memandang tu,...kikiki

Cik FaRiZaM said... [Reply to comment]

wah cantik nye. fasz pon ada satu gak. tp kaler putih je :)

mama tisya said... [Reply to comment]

kecik molek sennag nk bw

fazilzura said... [Reply to comment]

umak terang nye colour diaaaaa

Masya said... [Reply to comment]

lain dari yang lain kecik jer...

Masya said... [Reply to comment]

comel jer...

shera haifa said... [Reply to comment]

g2.. telekung dr sna ada wrna warni

Nana said... [Reply to comment]

@S.U.R.I.A.T.I
Hahaha xpe la klw mcm tu org bole cam hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
Tu la senang nak sumbat dlm beg
Klw bli kaler gelap dia xjarang lin

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Tu la pasal..ringan je senang muat dlm beg

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Tu la nak2 klw time bulan puasa..time magrib mmg penuh org kat surau selalu xckp kain telekung

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Hehey baju aku ni kdg xsemenggah tu xbole nak semayang gitu je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Tu la trang kaler dia kale mcm ni dia xjarang

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Haah terangkan

Nana said... [Reply to comment]

@Cik FaRiZaM
Klw kale putih dia jarang skit kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la bole sumbat dlm beg je

Nana said... [Reply to comment]

@fazilzura
Kale mcm ni la bagus sebab xjarang

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
Senang bawa dlm beg ringan

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Tu lakan mcm2 kaler ada

Zara Sofea said... [Reply to comment]

Telekung travel murah n cantik? Cuba tgk facebook telekung travel sharzlin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...