MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 10, 2012

terharu rasa

terharu # 1

lepas je majlis kawen nana keding, akak mak andam tu ada add aku..ekceli aku kenal akk ni masa pasya kawen dulu tapi tak de la borak2 beria pon senyum2 gitu je...tapi masa majlis kawen nana baru kenai rapat sebab 2 hari akk ni makeup ktorg ada dalam bilik masa dia makeup...sehari lepas nana kwen dia up status...aduh terharu plak baca..walaupon dia baru je kenal ngan ktorg berempat tp cara dia tulis tu mcm dia dah kenal lama ngan ktorg
satu lagi akk ni cukup suka dengan mia..sebab dia kata mia kelakar..hehhee...
 terharu 2#

baru2 ni masa nana keding g animun kat langkawi..adik2 dari group 4gp yang ktorg kenal masa kat percutian safi tu kirim coklat & keychain kat nana & deah..alamak..sweet je adik2 ni...walaupon kami kenal 2 hari je kat oliday safi tapi sampai skang kami still keep in touch kat fb...

tq najla utk coklat ni..ada lg dalam peti ais sayang nak makan heheeh siap bereben2 & nama sorang satu
keychain ni ainin kasik...tq adik
ni la adik comei dari grup 4gp tu ainin & najla, rindu nak jumpe diorang...sweet sangat adik2 ni
insyallah..ada masa oliday kt langkawi nanti memang wajib jumpe ngan diorang ni
 tq juga kat perantin..kasi coklat kegemaran aku ni dan juge fm langkawi
 untuk kawan2 yang kata nak tengok gambar animun si nana nah aku kasi tengok 2 je hehe..tuan punye badan pon baru update sekeping je gambar animun diorang kt fb
ni la antara gambo animun yg di snap by deah
aku dah tengok seme gambar2 animun diorang..memang cantekkkk jeles ok aku dulu g animun bape keping je gambar berdua dah tu sape nk tlg amekkan...abang bot je tlg amek 3,4 keping lain2 seme gambar solo2
gile hebat kan bole amek gambar mcm gini klw aku kompom xleh sebab berat berlebihan ahaha..
Published with Blogger-droid v2.0.4

26 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

aku terharu gak...erkk...

tiefazatie said... [Reply to comment]

mmg terharu dan pilu nie sis..
ifa pun adore ngn relatinship akak 4 orang nie..sgt erat nie..=)_

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best tu..
ye la..cun tu pic honeymoon nana..tunjuk la lagi..

bunga_rose said... [Reply to comment]

haah, suke tgk nana & kawan2.. rapat je even ada yg dah kawin, ada anak.. hope kekal sampai bila2 ye

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

terbaik la gambo animun tu...mak andam tu mmg menghargai tu....mmg best...sue yang tgk N baca ni pon jeles jaa ngan relationship kengkorang jaa...macam nak join sekali jaaa

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

terharu jugak!
sangat2 suke dgn hubungan perrsahabtan korang

syanasaid said... [Reply to comment]

sweet kakak tu
:-)

amboi pengantin baru melompat lebih tinggi nampak

amiey lee said... [Reply to comment]

wahhhh best2 dpt cekelat...

sgt best.. seronok kan..

alamak cunn nye gmbar nana n hubby dia..
ko sama la mcm aku hahahah.. aku snap gmbar laki aku..laki aku snap gmbar aku..
adala dua tiga gmbar abg bot gak yang snap..n buat self timer ahhaha

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

sweet nyer lahai..teringin nk ade kawan2 mcm uolz..mcm nory ni,kawan ramai, tp bile ajak berkumpol ramai2, satu dua je yg timbul...frust!!

lia said... [Reply to comment]

humamg aii...

gmbr last tu mmg terbaekkk la

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

giler best gmbr nana keding ngn hubs dia!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik gambar honeymoon kawan u.. esp aksi lompat tuh..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg terharu kalo org yg baru kenal tiba2 bg gift or wt ucapan...mmg best tul gmbr nana honeymoon...tk sia2 bw cameragirl si diah

Nana said... [Reply to comment]

@♥cikmOt♥
Terharu ke tergaruhehehe

Nana said... [Reply to comment]

@tiefazatie :-) tq ifa...akak xpenah ada kwn yg mcm ni punya best.....dh mcm adik bradik

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Heheh ok tunggu eh tnggu deah edit

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
:-) insyallah..semoga kami kekal mcm ni smpai bila2

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Heheh tq su...
Nila kwn sehidup semati...
Xde sape dpt pisahkan ktorg kecuali mati

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
:-) tq nad...bahagia plak rasa bile org suke tgk persahabtn ktorg

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Mlompat la..dah ada lesen besar heheh

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahahakan..bole kira bape keping je gmbr bdua sedih

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Kawan masa senang mmg ramai..tp klw kwn masa susah...em...paham sendiri je la kan
Diorang kwn susah senang saya...suka duka saya seme diorang

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Gempak kan

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
Ni baru sikit hehe nnt kita up lg

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Terbaikkk kan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Byk lg gmbr lawa nnt kita up :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...