MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 15, 2012

that little gerai@ lembah keramat

ari jumaat lepas ajak amrul g makan kat that little gerai.selama ni asik lalu je depan kedai ni tak pernah rasa nak try...tapi baru2 ni terbaca kisah blogger g makan kt sini, katanya sedap sebab owner dia bekas chef kat hotel.ok la..ajak amrul try sebab dia pon xmau makan nasi...

carik parking kemain la susah...sampai2 je kedai dia meja seme dah penuh..dia suh ktorg duduk kedai sebelah..tapi air kena oder kat kedai sebelah la..ok la xkisah...aku pon oder la lasagna amrul plak order lamb chop.

kemain aku ni dah lapa..sampai je lasagna tros ngapp....sekali suap sedap juga ek..dua kali suap tiba2 rasa masin..masuk kali ketiga suapan..aku dah mula rasa pelik..ada rasa mcm basi2 pon yea juga..suh amrul try..dia tak tau rasa basi mcm mana?sebab dia kata xpenah makan lasagna...adoyai...pelik btol rasa dia mcm pahit2 pastu ada bau..tros aku xmakan dah..

amrul nye menu lamb chop ok la not bad..kuah dia plak lain sikit rasa dia dari tempat lain.presentation memang kelass nampak..ye la kata chef dari hotel kan...cuma tu la aku nye menu tu aritu slack la..buat aku rasa xmo datang dah huhuh...






 
lamb chop amrul 
lasagna atas dia mcm hangit kan ni rege RM18 lagi sedap secret recipe nye lasgana..dua menu ni harga RM46

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg situ susah parking..member ckp kena booking kalo p vkend ..kalo tk, tkde tmpt...oo mcm basi plak ye...tk komplen ke...kt sini ada burger tebal ala2 kaw2 burger dgrnye

pinky said... [Reply to comment]

tengok pun dah nmpak mcm hangit2 lagsana tu....

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

saje je tau bagi terliur, sib baik bawak nasi goreng ari ni...banyak betul menu dia

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mia makin lama pose..makin cantik...bukan cumill sudah...kikikikiki....

watyz said... [Reply to comment]

x suka byr memahal tp x berbaloi... :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

comel damia posing....

Ann@zanyra said... [Reply to comment]

erk..alamak, xsedap ke?teringin jugak nk try tgk fb die dok post2 mcm gempak jek..

juelee said... [Reply to comment]

lama dah tak makan lasagna..nak bt la wiken nie

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nampak sgt best menu tuh...lagi2 tengok mia yang manis ni!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dh lama me takn mkn chicken chop :) mahal gak harga2 menunya tu

Falsya said... [Reply to comment]

ooo..kat tmpt nie la ko dating2 tuh..

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu l mmg rasa basi
Masa tu malas plak nak komplen
Mmg full seje meja
Xtry pon beger bakar tu
Takut kena tunggu lama

Nana said... [Reply to comment]

@pinky
Tu la pasal rasa pelik

Nana said... [Reply to comment]

@Anje a.k.a Mama_Balqis
Menu byk sgt xtau nak oder apa
Skali oder slack da

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Hahaha adoi
Cantik ke
Dia suke pose mcm org besar

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Sekali je la aku datang :-)

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Posing gedik :-)

Nana said... [Reply to comment]

@Ann@zanyra
Tu la napak mcm gempak
Lasagna dia mmg btol2 slack la

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
Nnt anta skit kat umah :-)

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Heheu manis ke
Tq cik naa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
Mmg kategori mahal, rasa so so je

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Ho la seb baik xg nan korang huhu xbez

zar said... [Reply to comment]

nana, kat mana TLG yg baru nih?

zar said... [Reply to comment]

Nana, actually kat mana kedai TLG yg baru ni?

Nana said... [Reply to comment]

@zar
Dekat au5 lembah keramat sbelah syed bistro

Aidy said... [Reply to comment]

We apologised If the lasagna is not up to par. Our policy is tht u dun hv to pay if there's any prblm with the food. Anyway we would really appreciate kalau you complain terus kalau ada masaalah dgn makanan yg kita serve. Unfortunately I found out tht most Malaysians never said anything at all when stuff like this happens. Kalau tidak, boleh la kita fixkan dia atau you boleh pilih dish yg lain. Selalu nya kita tak da masaalah dgn lasagna tp we r only human n we do make mistake sometimes. Kadang2 expectation orang pun terlampau tinggi sangat n they never give a second chance but it's only natural.

Lastly I would invite u personally to try again our lasagna or any othr dish tht we served and this time it's on me. Hope tht u will take on this offer of mine n again we apologised. Salam and have a great day.



Anyway I wud like to invite u to try our lasagna again n this time it's on me. Just drop by anytime.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...