MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 3, 2012

wadi al-nile restaurant @ platinum walk

ahad lepas g uptwon kengkonon amrul nak bli adiah beday mia..nak bli beg skolah barbie kaler pink, ada roda ha..kemain ko..itu damia yang rekuest..taste kemain mcm orang besar..xpadan ngan umur 4 tahun..dah alang2 g uptown makanye kami pon g la makan area situ..kat platinum walk...oleh sebab perut kenyang lagi makan nasi kenduri nye si nana...tu aku ckp xmo makan berat2...sebab dah kenyang..

pusing nye pusing kat platinum walk tu ternampak kedai arab..amrul pon apa lagi...kemain la dia kan dari 2minggu lepas dok ajak makan kebab...try la makan kat wadi al-nile kecik je kedainye..idok la sebesar saba, hadramawt, al -rausha seme tu...tapi kecik2 pon harga sama besar juga dengan saba. 

aku ni xberapa sangat makan kat kedai arab..nak2 nasi arab tu memang tak minat sangat..baru 2x je pon makan kedai arab..lagi satu kat saba itu pon masa makan tu oder kebab juga..ntah sebab xbape suka sangat kan nasi2 ala2 nasi minyak ni. tapi antara kebab kat sini ngan kebab SABA lagi sedap kebab kat saba

air yang tinggi tu wadi cocktail sedap tapi manis..pure mango+ribena arab kat bawah dia, ari tiembikai & ice lemon tea
 cream caramel, sedap gile RM5

menu
amrul nye menu chicken shish tawouk RM17
aku nye beef tika RM19
kedai ni sebelah flaming steamboat

Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sedapnyer la hai....mia punyer makan pe..kikikikiki

watyz said... [Reply to comment]

nmpk menarik je makanan tu. dh kenyang rasa lapar pulak. hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

kita kalo restoran arab mmg suka mkn nasinye cz mmg sedap mkn nasi aje...kebab ada jugak mkn tp kdg2

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

meleleh tgk pure mango tu! terasa kt tekak thp kesedapan dia..adehhh

nur anis said... [Reply to comment]

saya layan je makan makanan arab ni..sebab memang jenis kuat makan kan..hehe

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

kite pon tak suke sangat makan kat restoran arab ni..kebab pon mmg xsuke sgt

lia said... [Reply to comment]

aku suka nasi arab... terbaekkkk

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

belum penah rasa lagi.. tapi nampak mcm sedap la Nana

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

aku bkn xnk cube2 rstoren arab ni nana,tp kt kolej aku ni mmg diorg jual mknn style2 arab,iran,yaman,hahaha,student rmi org sane kt sini

Falsya said... [Reply to comment]

nnt repeat lagik..

juelee said... [Reply to comment]

suka makan restorant arab ni.. sbb kambing dia sedapp.. takde bau

~ana~ said... [Reply to comment]

sedap nye weh...lama dah aku x mkn kebab arab ni...hu3x..

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
mia xnak makan
dia ngantuk hehee

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
kebab dia kureng la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heheh kita mmg jenis xbape suke makan nasi minyak
tu klw g kedai arab
mest oder kebab je

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
pekat sgt
manis plak tu

Nana said... [Reply to comment]

@nur anis
heheh saya pon kuat makan
tp klw nasi2 minyak ni mmg xberapa
makan gitu2 je

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
hehehe
kebab tu mmg antara peberet kita

Nana said... [Reply to comment]

@lia
banyak portion dia kan
semput nk abes

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
kureng skit kebab dia
sedap lg kt saba

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
jommm

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
heheh mmg xminat sgt makan kambin

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
tp kebab ni xbape umph la

Nini Yusnida Muda said... [Reply to comment]

Sedaaaap...saya suka sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...