MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 4, 2012

walaupon lewat, tapi tetap bermakna

ha..kan aku dah kata..damia mesti tiup lilin 2x..heheh...ari ahad tu lepas abes majlis sanding si nana...aku gegas2 balik sebab nak celebrate beday mia buat kali ke-2 kali ni ngan amrul plak..kek nye dah bli ari sabtu..tapi kan sebab ari sabtu aktiviti kami sangat pack dengan itu ini..tu simpan dulu dalam peti ais..ari ahad baru potong

pergh...serius ari ahad tu memang penuh la aktiviti...bekejar2...sempat juga curik2 masa nak potong kek beday damia..dalam sibuk2 ke sana sini.kami amek2 gambar je..tiup lilin dalam bilik 3 beranak hehe...amrul pasang lagu happy birthday dalam tab...pastu tutup lampu haha poyo2 je kan.bile dah amek gambar aku baru perasan kami ni sedondon kaler pepel...

damia memang pakai dress tu dari umah nana..sebab sebelum balik tukar baju kurung dia tu pakai dress pepel...amrul plak balik dari umah nana dia tukar baju pepel..aku plak shawl pepel tu memang aku pakai masa majlis nana...hehe..kebetulan btol..dah seme pepel aritu

choc indulgance secret recipe, ada lagi dalam peti ais tu pon dah kasi mak & adik2 ada belen lg


gedik kan hehee
mia siap suh pakai mitik (lipstick)
kemain lebau senyum mcm pasya hahaa
fuhhhh tiup lilin

amboi sonok nye dia tengok la muke eksited tu
terima kasi kat kerusi hehhe..wat selftimer je ni
muahhhh sayang mia
muak kek ni xbape suke sgt...aku nak kek carrot amrul kata tak mcm kek beday..nak amek kek choc banana abes plak..tibai je mana ada
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kemain mia senyum..hepi lah tu kn mama celebrate beday dia..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum....cedap tu choc indul..i like!!

Cik Awin said... [Reply to comment]

sedapnya kak..baki kek tu, meh anta kat cni ckit...

Miss uCu said... [Reply to comment]

hb gegurl hihihi..excitednya dia:)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

untung mia...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

fuhhh!! sedap²..

mama tisya said... [Reply to comment]

suka la damia dpt tiup lilin lg..dapnye kek yum2

Aidah said... [Reply to comment]

Happy birthday mia..
Semoga jadi anak yang solehah...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

indulgence kek mmg terbaekkk..!!!

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

sedondon purple..comell..

tergoda tgk gambar kek yg dah potong tuu..ish

amiey lee said... [Reply to comment]

sedapppnyeee.....

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

huhu..
mmg lelama jdi muak klu mkn cake nih..
ehehe..
budak pmpuan yg comel!1

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

sangat suweet ok !! geram tgk kek itu..peberet ku!!

adeqmas90 said... [Reply to comment]

auchhh..choc indulgence . i loike.. ;)

Hafizah Haruno said... [Reply to comment]

Kurang dah rupa ayah dia.

Happy Birthday! Jangan nakal2 tau!

IntaNBerliaN said... [Reply to comment]

hihii comel pas pakai mitik.. berkilat bibir..hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...