MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 14, 2012

weken yang sangat memenatkan, tapi seronok

adoi...serius penat weken lepas...dari pahang ke shah alam seme keje gile...hahaha...adoiyai gitu la dia insan bernama amrul..suka wat menda last minit..suke wat menda tak di duga...

ari sabtu lepas kuar lunch kat belakang istana..dah abes lunch tu dia kata arini ada nak g mana2 tak?aku cakap tak de..nape??jom naik genting kata dia...genting?ok..tapi kena balik tukar baju dulu biar pakai skirt ni sejuk kang...

on the way nak balik umah tu...dia tanya lagi..awak nak g mana?tempat2 sejuk?fraser ok tak?aku jawab xmo..tobat xmo g fraser dah...aku ckp la..klw tempat sejuk aku nak g cameron..haha tiba2 terpacul cameron...pastu amrul kata ok...jom g cameron..tak lama tu dia kata eh xyah g jauh2 la..sebab esok nak bawa mia g mandi wet world plak...

ok so ktorg pon balik umah amek baju, siap amek sweter bagai sebab still blom tau nak g mana..antara genting, bukit tinggi or janda baik...dah naik highway tu amrul kata, kita g janda baik la nak?tido sana semalam...saje nak rehat2...tempat sejuk hehe..tapi kalau chalet sana dah penuh kita g la bukit tinggi..kalau bukit tinggi penuh baru kita g genting..

on the way ke janda baik call hotel bukit tinggi...full da...ok la.. terjah janda baik..mula2 g cheringin hill, penuh, kobaik chalet penuh gak...last2 malas nk carik g depan kobaik...d'ark namanye...haih...sonok juga wat keje gile mcm ni kan..ye la bese yg diplan2 tu mmg susah nak jadi cuba klw jenis terjah mcm gini jadi je klw dah dua2 gile hahaha...

nanti la cite pasal oliday mengejut ni nanti kita update ok..bizi...arini  


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

21 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

best dapat amrul yang tetibe ni..terbaik la...

atty's said... [Reply to comment]

beshlah amrul..sporting je..kdg benda tak plan ni mmg lagi seronok

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

wah tetiba pi holiday...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..best la Amrul..tak plan tetiba jer gie jenjalan..kira mcm suprise!!

amiey lee said... [Reply to comment]

hahaha ko memang giler...

nasib le aku ni bizi adik aku nak tunang... kang berjangkit penyakit korang ahhahahaha

watyz said... [Reply to comment]

best nye dpt jenjalan tetibe....

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

bestnye kalo tetibe encik suami tanya soalan camtuh!! mst kite sengih memanjang!!

Falsya said... [Reply to comment]

nie blakang umah wan ke nie..

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg kj giler..nasibaik ada chalet ye...tk pernah lg kita main terjah je..hehehe

Myra Jay said... [Reply to comment]

Memang best kalau percutian yg tak dirancang.

Lgpun korang kan berjauhan, elok sangat la bercuti tu ;)

shera haifa said... [Reply to comment]

btl yg dirancang tu tak selalunya menjadi.. yg xdirancang juga yang havoc

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Dia mmg suke wat keje gile hahaha layankan je la

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Tu la pasal menda yg xplan ni lg best

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Hahaha xde plan apa pon main terjah je

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
Hahah dia mmg mcm tu ayu
Suka wat menda last mnt suka kasi org tkejut2

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
Hahah mmg gile
Tp klw aku ada bb mmg xikut la plan gile mcm ni
Sebab anak dh besar so xde hal jalan je

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Haha tu la pasal kena plak aku tgh stress release skit stress tu

Nana said... [Reply to comment]

@mamaRIFQY
Hahaha tau xpe
Rasa nak peluk kuat2 hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Eh xla..port yg air dalam tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Chalet banyak
Cuma kena gigih cr satu2 la
Ni kes mls ronda tu main tibai je mana kosong

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Bese yg plan2 mmg banyak kali xjadi heehe
Tp yang xplan ni selalu yg menjadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...