MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 17, 2012

wet world shah alam

keje gile btol...ari ahad balik dari janda baik bawa mia mandi kat wet world shah alam plak..ye la ngan amrul ni kan tak bole nak plan2 keje dia tu bukan menentu..kang ada masa dia balik kang takut ada hal lak plak..sementara ktorg xde apa plan mgu lepas tu buat sekali harung...

balik dari janda baik singgah umah jap amek surat dari asia media tv yang menang tiket wet world tu..memandangkan menda nye pon plan last minit maka tak dapat lah ajak gefren,,sebab masing2 ada hal..deah kat pd, pasya ada kenduri, nana pon ada kenduri kawen.aku pon gtau amrul ada extra 3 tiket..ajak la sape2 kalau nak ajak...dia pon calling2 member dia..ajak g mandi sekali kat wet world

surat yang menang tu 1 nama aku, satu nama deah & lagi satu nama falsya...aku tak perasan kat surat tu tulis kalau nak redeem kena tunjuk ic..aku pon dengan gamble nye g redeem dengan bawa ic falsya & deah yang diorang whatsapp kat tab.naseb baik la wet world tak strict...bole je sape2 amek pon tiket tu janji tunjuk kan ic..sebab diorang ada list kat kaunter..kot sape dah redeem diorang potong la nama tu.

dah siap redeem dapat la 6 tikt masuk wet world banyak save woo kt situ tiket dewasa RM20x5 dah RM100 tambah mia tikt budak rege RM16 so total ktorg save RM116.siok gile...abes seme menan ktorg main..heh naseb baik ada kawan2 amrul tolong jaga mia..dapat la aku & amrul naik seme gelongsor yang ada dalam tu.

gambar2 memang tak banyak sebab seme barang berharga simpan dalam loker, loker plak tak bole buka2 sekali kunci je ceh kedekut.so sebelum aku masuk dalam air amek2 gambar mana yg patut pastu simpan bg seme dalam loker.

6 keping tiket FOC
 dah lama tak datang sini..dulu masa last pegi masa lom kawen lagi :)
 bapak nye lagi eksited main air hahha
 ni gelongsor paling best, paling panjang dalam asia katanya
kanak2 ribena
  ni gelongsor paling best, paling panjang dalam asia katanya
 ktorg g pon dah kul 3 lebey orang pon tak ramai seronok sikit nak mandi & tak yah q panjang2 nak naik slide seme tu
 ni kawasan slide utk budak air cetek je
mereka yg seronok dapat masuk wet world free 
 babai wet world tah bile nak datang lg ntah.tunggu la menang contest lagi muahahhaa...

Published with Blogger-droid v2.0.4

24 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

lame dah x gi wetworld...time skolah dulu rajin gak ke sini..skrg tiket masuk dah berapa RM agknya..?

Atie.Rashid said... [Reply to comment]

lame tak dtg sini... last dtg mase time budak sklh.. form 1 rasenye...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg save byk la...suka la mia dpt mandi manda

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bestnyer la mandi sana..last sue G waktu tu sue baru 12 tahun...lama tu...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah cantik erk wet world s.alam.. nanti nak bawak my kids g la..

Falsya said... [Reply to comment]

wahhhh..sakan miaaa haaa..suke la die dpt mandi2..hahah..

bunga_rose said... [Reply to comment]

duduk kat shah alam ni dah 4 tahun, tapi sekali pun tak penah masuk, tengok dari luar je.. tapi mcm best pulak tempat ni bila tgk gambar2 nan tangkap

Nad @ MamaZakwanNayli said... [Reply to comment]

tak penah pegi..

best ek, ad hoc je
pastu main petik je member2 yg free heheehhe...
syiok gak kengkadang buat plan camni

ieda said... [Reply to comment]

alarrr mencik ! .. jelessss
akk x pernah sampai layie nana'
cer citer sikit macam mana nak dpt ticket free kat asia media nie ..

sure ramai nak tahu .. kan kan .. ke akk sorang je ekekek ;)

Masya said... [Reply to comment]

lama tak pergi sejak naik harga ni... tp mmg gelongsor tu panjangkan... tapi x pernah naik.. sebab kalau kami naik sape pulak nak jaga anak kikikikiki.. haru...

bada said... [Reply to comment]

bestnye...tambahan lak dpt tiket free..

fieda said... [Reply to comment]

tak pernah pun sampai sini..

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
Sama la kita lama gak xjejak
Dulu masa form3 siap wat rombongan g sini
Bayaram masuk rm20 dewasa
Rm16 kanak2

Nana said... [Reply to comment]

@Atie.Rashid
Heheh sama la
Ms skolsh ada skali dtg sini
Wat rombongan

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Tu la...klw kuar duit sendiri dah kena bayo 56 utk 3 org

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Mak aii masa dajah 6 tu
Harus g bawa syawal ni
Mesti dia suke

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Ahh banyak slide dia tambah

Nana said... [Reply to comment]

@Falsya
Xmo balik ko tau

Nana said... [Reply to comment]

@bunga_rose
Heheh biasa mmg gitu
Org yg dok sna mmg xheran nak g sebab bile2 ms bole g

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwanNayli
Budak2 la plg best nad
Tp klw nak g kena g beramai2
Br ada org bole tgk kan anak kita heheh
Bole la naik slide

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Contest lucky draw kak.. Heheh

Nana said... [Reply to comment]

@Masya
Heheh tu psl ktorg bawa kwn bole tgk kan anak

Nana said... [Reply to comment]

@bada
Heheh tu la dia
Save duit

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
Port utk anak2 mmg sesuai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...