MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 26, 2012

Bernard Bear



saya telah di perkenalkan dengan cite ni oleh damia..hahah caya tak?sila la percaya
aritu kan masa nak tido mia buka cite ni..mama jom tengok cite kelakar nak kata nye
ha?cite apa?dia pon pandai2 la buka ada plak history kat youtube tab ni wlpon tak reti baca agknye dia hapal jumlah perkataan BERNARD BEAR TU, gile tekejut mama dia damia bole carikan cite ni nak kasi mama dia tengok

aku pon layan la..eh...best plak cite haha...serius memang lawak cite ni duration dia tak lama dalam 3 minit je, tapi sangat best cite mengenai bear putih yang selalu ditimpa nasib malang..tak kira dia g mana pon asik di timpa malang je

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Deq's Qienz said... [Reply to comment]

kiutnya bear tuuhhh..suke..suke..suke :)

Cute Mum said... [Reply to comment]

budak besar damia dah boleh paham huruf.. tue yang senang nak cari kat history..
dania pon lebih kurang gak.. laju jer tangan klik sana klik sini.. kalo youtube die pandai tgk kat history.. kalo tak best tekan back balik..
celik it diorang nie.. zaman kita dulu main batu seremban jerlah.. huu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

comelnya bear tu hehhe

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

oo, dlm youtube nama die bernard...
kalu kat channel 611 astro ceria tu nama die backhom, hihihi

Gieyana said... [Reply to comment]

Pandainya Mia...sure menarik citer nie.:-)

shera haifa said... [Reply to comment]

haha.. menarik kartoon tu..
pandai mia

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

baguih la mia ni...bijak ni...

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

bear ni cute tp dia x leh berckp

mrs kayrul said... [Reply to comment]

kat astro ceria mesti ada citer nie...kengkadang terasa, asal la malang sangat beruang nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...