MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 22, 2012

bila kawan saya dah glemer

 bulan 5 aritu akak shikin (wartawan majalah JELITA) pm kat fb, dia tanya ada tak kawan2 yang status ibu muda tapi ada anak 2 orang..aku ni dalam kepala ligat dok fikir sape ek kawan2 yang muda, ada anak 2, sekali aku petik nama shiera.aku pon kasi la ym shiera kt kak shikin dia nak intebiu.

kak sykin ni aku kenal masa g percutian safi aritu, lepas tu kami still keep in touch la..lepas dia intebiu shiera bulan lepas, bulan ni dia interbiu aku plak tanya pasal mcm mana aku encourage anak utk membaca..aku pon cite la ringkas2 je..hehe senang kan skang intebiu via chatting je..sudah tu kak shikin suh email gambo aku ngan mia pastu nanti bulan depan ke bulan lagi satu depan ke kuar la artikel pasal kami dua beranak plak.tq kak shikin bg peluang kami dua beranak plak masuk magazine :)



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

Nana said... [Reply to comment]

nana, lepas ni bagi nama saya pulak kat kak shikin tu boley...?
haha...

tak sabar tggu nana pulak masuk magazine:D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

glamor kau nana..hahahahaha....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahh bestnyer kan....pasni promote sue pulok la erk..jemah nak glamer ko...kakkakakkaka...ppppuuuuiiiiiii

Gieyana said... [Reply to comment]

Congrats....:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

glam gitu :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Glemer ibu ngan mia!!

mama tisya said... [Reply to comment]

glamer shiera..wah pasni masuk majalah lg ye

Saya Disini said... [Reply to comment]

boleh tumpng glamour la ni

Ietams said... [Reply to comment]

bestnye! saya nak juga buleh ke..
hehehehe (^_~)

syanasaid said... [Reply to comment]

hamboi kawan2 aku sume glemer ko
nnt petik la plak nama aku
hahahaa

Norzie said... [Reply to comment]

Bestnya...tumpang happy.

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kite plak pasni eyh?
ahahhha! =p

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah...kak nana lak?hee

Nana said... [Reply to comment]

Haha ok ke klw ada topik yg berkenaan hehe kita nye artikal ntaj bile kuar lmbt lg kot

Nana said... [Reply to comment]

Ala kolum kecik ke hehe

Nana said... [Reply to comment]

Haha ok no problem

Nana said... [Reply to comment]

Hehe

Nana said... [Reply to comment]

Xleh celen mz hehe

Nana said... [Reply to comment]

Ala kecil ke kolum dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

Kolum kecik je hehe

Nana said... [Reply to comment]

Haha xde makna

Nana said... [Reply to comment]

Haisj xde makna nya

Nana said... [Reply to comment]

Klw ada topik yg sesuai sy war2 kan

Nana said... [Reply to comment]

Haha bole2 tunggu ek

Nana said... [Reply to comment]

Hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

Bole bole heee

watyz said... [Reply to comment]

wa...kengkawan sume dh glemer la... :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nnt bg name nory sekali ek kak tp bukan status "ibu mude" tapi "ibu kucing"...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...