MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 29, 2012

cadbury cookies : fruit & nut

saya penggemar coklat....sape suke ocklat??mmg ramai yang suke makan coklat, tapi ada juga orang tak suke coklat kan?ish rugi2..kalau sape tak suke coklat rugi klw g langkawi sebab coklat murah hehee...kalau aku suke coklat amrul lagi la..hantu coklat..aku kan jenis xreti nak cuba menda2 baru klw aku suke tu aku makan tu je..mcm cadbury asik2 bli yang bulat2 tu ada isi kacang, tak pon bli zip tu je paling suke klw cadbury klw coklat petak2 tu suke gak tp lg suke yg bulat

aritu la amrul bli biskut ni masa nak g pd konon nak bawa bekal makan dalam kete, aku tak pernah pon nampak biskut cadbury ni..amrul pesen dia klw g supermaket dia akan cari coklat yang baru2 dia nak try tu sebab aku tau tu, kalau tak mmg tak tau coklat baru2.

bile dah try makan biskut cadbury ni mak aii..sedap nye..takat ni baru try yang fruit & nut je, mmg ralik makan..kelmarin g giant konon nak bli banyak wat stok kat opis, sekali dalam banyak2 biskut tu tinggal satu je yang fruit & nute lain2 tu seme coklat cip..frust mak

 sepeket ni RM4 lebeh
.
mana la tak gems...hahah asik makan coklat je

Published with Blogger-droid v2.0.6

13 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

aku x berapa sgt coklat... coklat tertentu jer aku makan ;)

SyaNa said... [Reply to comment]

aku pn suke coklat
dulu dlm hbag aku mmg ade jek coklat
tp skrg tidak lagiiiii

sbb kang iman sket2 kang selongkar beg aku cr coklat plak

Ibu Lala said... [Reply to comment]

ai selalu beli biskut ni. Sepeket rm3.50. tapi kat giant selalu tak de. Memang sedap. kalau kat luar rm4.50. mahal sikit.

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedp ni klu ngunyap time keje

shera haifa said... [Reply to comment]

wohh kene try beli nie.

mama tisya said... [Reply to comment]

suka cekelat..kalo p langkawi mmg byk borong..tk pernh try lg yg cookies fruit& nut ni

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Cop!!!suka gak ceklat..hehe

ieda said... [Reply to comment]

oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkk ;)

Ezna said... [Reply to comment]

suka coklat tapi tak suka kacang dalam coklat.

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

walau choc kalau ado fruit kompom x luak

Fara said... [Reply to comment]

suke sgt choc ni..especially yg double choc punye.. he... :)

FiqLekir said... [Reply to comment]

Ni mcm chit chat dari "Danone" dulu2 msa sy kecik..hehe..sebijik..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, arhhhhh akak buat sy nak makan coklat skang ni!! nasib dlm handbag mmg standby kitkat, beli smlm..haha samelah, sy mmg suka gak try choc baru..aritu rasa coklat Vochelle, perisa Pudina, mmg terbaik, berangin je rasa plus rasa coklat! hari tu cari lg kt econsave, tp habis terus T_T....cadbury cookies ni sy xpenah jumpe lagi, waaa...nmpk mcm sedap, kena try nih ! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...