MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 21, 2012

carrot cake khas untuk kami

 rabu lepas falsya ajak datang umah dia ada makan2 katanya...pastu kak long nak kasik ktorg carrot cake sebab sebagai upah tolong pomote dia nye RVC, heee kita tlg pomot ikhlas je...dah orang nak kasi kita kena la menerima xbaik menolak rejeki kan..

tak tau plak pasya wat kenduri tahlil..dia kata ada makan2 je..aku ngan diah selamba je pakai suar jeans..hahaha si pasya la orang tanya kena pakai baju kurung ke..tak berbalas2 whatsapp..last2 aku ckp ngan deah kita pakai je la suar jeans..janji supan ok la kot..sekali sampai umah amek ko..seme orang berbaju kurung hahah naik segan makcik, seb baik ada geng, kak long pon pakai suar ok la kan..tuan umah pon pakai suar kurang skit keseganan..

kak long malam tu wat carrot cake utk ktorg...mmg special sebab kek tu mmg tak di hidangkan dekat tetamu tapi di hidangkankat ktorg je..sesambil tu kak long nak suh try rasa sebab cake ni baru nak masuk market katanya..tu pes time kak long wat carrot cake, walapon pes time tapi rasa dia sangat sedap sejibik mcm kek secret recipe wa cakap lu..terer btol kak long xde amek klas pon, resepi dia google & ubah ikut citarasa sendiri pastu buka youtube blaja cara2 nak wat kek & deco.




 pasya & imej baru nye
 ni la carrot cake percubaan pertama kak long, sedap!


Published with Blogger-droid v2.0.4

12 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

ooo...carrot cake...pernah makan tapi tak suka sgt...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tapi mmg carrot cake tu mmg terbaik punyerrrrr....

p/s : nana, sue dah cakap ngan boss sue N dier kata ok...jap G dier call akak dealer tu ok...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sejuk hati nengok falsya...

tapi lapar perut plak nengok carrot cake tu...bistu camner???

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

nampak macam sedap jer cup kek tu...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

sedapnyaaaaa

Saya Disini said... [Reply to comment]

comeinye..nak3

mama tisya said... [Reply to comment]

dapnye carrot cake..yum2

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

carrot cake..nampak sedap....lagi sedap sebab org kasi free

amiey lee said... [Reply to comment]

yummyy yummyy sedappp nyeeee..

lia said... [Reply to comment]

suker carrot cake... nyummehhhh

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

tak penah rase carrot cake
rase cam carrot ke?
heheeh

AzuraFazil DIN said... [Reply to comment]

wakakak padan le aku tgk awat le pasya ayu benor.. yg korg plak pakai jeans..

aduyai , tergugat iman den tgk carot cake

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...