MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, June 2, 2012

casabrina resort, raub pahang

 masa nak naik fraser hill aritu kan kuar ikut bentung, masa kuar je bentung tu nampak ada singboard casabrina, amrul suh la google..nengok tempat tu mcm mana...ingat sampai atas fraser nak la gugel..sekali xde line da...resort ni kalau sape yg nak g fraser ikut raub memang nampak la dari tepi jalan, tapi resort dia mcm atas bukit.

balik fraser tu saje la gugel casabrina...mak aii sekali nengok resort dia cantikkkk gile wa cakap lu....6 star resort katanya...saje la masuk web dia, nak tengok harga sekali nengok paling murah under promo RM700/nite...uhuhuhu....nanges nengok rege dia..sape nak tengok website dia bole klik SINI

adoi...bila la nak menang contest dapat cash puluh2 ribu..bole g oliday kat sini hahaha..

  mcm kat luar negara je nengok kan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute Mum said... [Reply to comment]

pernah tgk tempat nie masa intai-intai deco.. serius memang cantik.. harga tak mampulah.. kalo menang cash contest pon, kompom uyun tak tido sini.. huhu..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak tak penah sampai lagi fraser hill, teringin nak pegi sana

ieda said... [Reply to comment]

memang cantik
akk pun x pernah sampai dik
nama je duk pahang huhuh

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik tmptnye tp rege pn cantik..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...