MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 29, 2012

cash out kali ke-6

 tak menahan..tangan gatal nak tekan cash out haha..malas nak kumpul..sebab BE skang pon baru je dapat 2 ari lepas, nak tunggu dia banyak cam lambat je..jadi apa yang ada tu cash kan je la...
amount yang di cashkan semalam RM109.32
jumlah tu di kumpul dari awal bulan 5-hujung bulan 6 dapat banyak tu
secara peribadi aku rasa mcm ada peningkatan skang ni 
total yang di cashkan stakat ni RM934.48 nak dekat seribu dah hasil berblog
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

fieda said... [Reply to comment]

tahniah..byk jugak tu..

fieda said... [Reply to comment]

tahniah..byk jugak tu..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Tahniah kak, Myra lak bulan depan kot baru nak cashout, sempat la lepas raya dapat ;)

Salmi Khairil said... [Reply to comment]

woowww, cam ner leh banyak cam tu...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

jeles...

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahniah2, kita tengah tunggu cek, tangan gatal jugak dah cash out hujung bulan 5 ari tu...

Saya Disini said... [Reply to comment]

bnyknye..tahniah

watyz said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. rezeki...

Afasz said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki nana.

sy baru cash out kali ke 2.

tp masih menunggu cek nye

Ietams said... [Reply to comment]

fuhh masyukkk

Rinna said... [Reply to comment]

Alhamdullillah murah rezeki..tuh.. :)

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

waaa... syiok nyer... dh cash out lagi.

nunu masih mengumpul BE yg ada...
tp ciput-ciput jer.. janji hado... hihihi

mama tisya said... [Reply to comment]

masyukkkk

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah..rezeki....

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Alahai bestnya akak ! Tahniah, sy ni hari tu check2 , baru lah melekat sebijik CPUV, hahaha even satu tp excited tak terkata, sbb 1st time, haha :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...