MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 13, 2012

cek dah sampai

email lama aku memang tak bole buka so skang ni kalau ada payment advice dari nuffnang memang aku tak tau...sebab nye register nuff ni guna nanamrul@yahoo.com, skang dah tuko email, aku ada anta tiket ke nuffnang suh tuka email aku dari email lama ke email baru sampai ke sudah xde jawapan dari deme..risau plak pape kang..dia g kontek aku pakai email lama yang dah corup tu masak aku..tu tau2 je tros dapat cek

ari selasa lepas dah sampai cek ni, cash kan masa bulan 4.ni amount ke-2 tertinggi, dulu masa mula2 cash kan dalam RM300 lebey.alhamdulillah....tengah memerlukan extra money tetiba dapat plak dari sumber ni.

tq nuffnang
 nak tau ke bape jumlah cash out kali ni?RM1600
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
heheh tipu je ntah bile aku nak cecah 4 angka...dalam mimpi je la..
kali ni jumlah nye RM167.66
jadi la kan

Published with Blogger-droid v2.0.4

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Alhamdulillah..rezeki gak tue!

Baru aku tahu ko busy..no wonder ko dh less down bw..neway, take care k!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah Nana..best walaupun jumlah belum ribu riban kan??

Ibu Lala said... [Reply to comment]

Nk tny. Klw nk oder samprit cane ek.

churippu farah said... [Reply to comment]

bestnya..alhamdulilah..=)

bada said... [Reply to comment]

syoknye nana...saya ni jd blogger +- 5thn, baru kumpul RM50 aje, gigih juga cash out..sugguh xsabar, hihi

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dik
ok ape .. ada juga tuu
sape nak bagi kann ;)
doa2 mana tahu cecah ribu2 nanti ;))

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said... [Reply to comment]

alhamdulillah..
rezeki nko beb, aku br 70 hengget.. igt nk kumpul tgu 100 dlu br nk cashout..

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, berapa lama awak menabung tuu...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

syukur alhamdullillah, rezekit tu. akak pun tgh tunggu cek nuffnang gak ni

watyz said... [Reply to comment]

alhamdulillah...

Ezna said... [Reply to comment]

uishhhh sape nak bagi duit macam ni. Pepehal tahniah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...