MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 1, 2012

clock tower fraser hill

2thn lepas jejak kan kaki kat sini wat pertama kali...dah sumpah2 xmo naik haha..sekali makan sumpah naik lagi wat kali ke-2 naseb baik naik kali ni tak muntah hijau mcm last year.lepas kami makan & kasi mia main2 kat taman menan area foodcourt balik hotel, dari hotel ke foodcourt dekat je dalam 5minit je.sebelum sampai hotel singgah kat clock tower masa tu dah kul 7 malam, dah rasa aura2 sejuk dah..xlama lepak sini sebab mia pakai skirt kan..sian dia sejuk...bile dah rasa sejuk sampai tulang hitam baru balik hotel.

kali ni terjah fraser tak la sunyi sangat sebab musim cuti sekolah kan, memang area clock tower ni la tempat orang nak lepak.gambar kami bertiga kat fraser ni hanya ada 3 keping je tu pon kat clock tower hehe aku main petik je mana ada budak2 tengah amek gambar kt clock tower tu suh amekkan gambar ktorg




 
 second time pakai baju hooded ni hehe..segan aku nak pakai sebab tak tau nak pakai g mana, sekali pakai dulu masa dinner safi


.






p/s: tuan tanah bercuti arini..tapi kita dah sediakan entry siap2..jumpe minggu depan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Selamat bercuti tuan umh!

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

belum penah jejak lg fraser hill..rasa macam takut je bila dgr org kata berhantu..betul ke tak tengok ramai je pegi..

gi genting ngan bukit tinggi panjat jalan berbukit tak takut pulak..hantu yang kita takut..hihihi

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Best tak ke Fraser Hill... Teman tak pernah sampai sana lagi... Hajat di hati nak jugak kesana...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

ala bercuti ke mana tu..?
bestnye!
selamat bercuti! :)

sejuk2 makan eskrem
grrrr, terasa ngilu, hihih ;)

pinky said... [Reply to comment]

tak pnh dtg sini.....mcm best jer kecuali muntah ijau tu...hahhahha

Saya Disini said... [Reply to comment]

bestnye

Lina said... [Reply to comment]

emmm seronoknya la tgk gambo

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg kalo ke fraser mesti kena amik gmbr kt sini..trademarknye

atty's said... [Reply to comment]

tgk gmbr cntk tmptnya..bila nk smpi ntah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...