MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 21, 2012

dejavu di kinabalu



Semalam baru tertengok cite ni, dah episod 3 rupanya semalam..sekali layan dah tau cite ni best.alamak..dah jatuh cinta ngan drama ni..

Ok la nak layan episod 1&2 kat tonton.sure cite ni akan jadi fenemona mcm nora elena, tapi xleh lawan nora elena kot sebab ada eren heheh..pape pon kita tengok nanti

tadi masa tengok episod 1 ada scene kat kundasang mia tengok eh eh mama...macam tempat kita pegi la..jom kita pegi lagi nak...
hahaa..ye la ingta kinabalu tu dekat mcm nak g klcc?hehhe tunggu la mia esok2 ada rezeki lebih kita datang lagi KK ni, mmg dah mark KK ni pon antara tempat yang nak repeat lagi sebab best



Published with Blogger-droid v2.0.4

9 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda said... [Reply to comment]

akk pun baru tgk episod semalam tuu .. dia intai perempuan tuu melalui tingkap ..
hurmm x minat TIZ ... so x ikuti ekeke ;)

Falsya said... [Reply to comment]

wakakakaka..samo la kite..aku pun baru tgk semalam gak..dh 3 episod tp mak mertua aku cite jln cite mcm dh 10episod dh..hehehe..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

comey kecik molek je mia time ni kan...sekarang udah beso...

mama tisya said... [Reply to comment]

baru tgk gk..mcm best..hehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

tue ah...rindu kk!

Nana said... [Reply to comment]

Hehe sweet cite ni
Sy suke tgk tiz

Nana said... [Reply to comment]

Cite ni laju xmcm seindah shakira

Nana said... [Reply to comment]

Ahh cinonet hehe

Nana said... [Reply to comment]

Tula mmg best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...