MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 1, 2012

dinner arzed restaurant @ fraser's hill

 dah amek2 gambo kat clock tower balik hotel mandi2 seme siap layan movie dulu baru kuar g makan.kat medan selera tu kalau tak salah ada 6, 7 buah kedai makan. siang tu kami dah try makan kat restoran puncak, so malam try kedai lain plak xmo makan nasi..nak makan western g kat arzed restaurant.kalau ikut kan seme tempat ada western tp seme tempat pon penuh je..g la makan kat arzed ni.

harga mcm biasa..sama mcm harga kt kl je..heran juga aku ngape diorang ni xde cas mahai2 mcm genting?rasanya lagi jauh perjalanan ke fraser dari genting,genting je suke nak cas mahai2, seb baik fraser tak macam tu. tu kejenya asik melantak je datang sini sebab makanan xmahal hehe...

sesambil tunggu makanan siap g bli fridge magnet kat sebelah restoran.memula petang tu dah beli 3 ketol RM10 tapi xlawa sangat sekali tengok sebelah arzed ni FM dia lawa2..besar plak tu...tros bli lagi 6 ketol..hahah tak tau la aku nak buat apa bli banyak2 tu ingat nanti nak tukar suke sama suke..sama mau??


 
nengok harga standed kl je kan

 ice blended milo gile kan sejuk2 atas bukit oder ice blended
 makanan kegemaran mia
 mashed potato lain mcm plak kuah dia, kuah black peper sedap je
 sizzling lamb chop amrul, daging agk liat
 grilled ciken cop
 
ni la dia FM yang di rembat ada 9 seme RM30
 cantik kan yang ni
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

nak nak!
jom tukar sesama jom
kite punye krabi..nak tak? =p

mama tisya said... [Reply to comment]

lprrrrrrrrrrrr tgk menu....nk fm fraser 1...hehehe

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye3

Shamz + Fieza = Muiz said... [Reply to comment]

Salam Nana..

Best gak..gi Fraser Hill..
Nnt ada masa nak gi gak la..

Emm...FM yg last sekali tu cute la..
:-)

Falsya said... [Reply to comment]

nie yg tmpt kite gie tuh nyeah yg korang borong souvenir tuh?..

Gieyana said... [Reply to comment]

sedap jerfood sume tue...aku nak fmleh tak? Ekekeke..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah nampak menarik la....sib baik dah lunch tadi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...