MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 11, 2012

free movie ticket @ gsc paradigm mall

ala beznye tiket free...hujung minggu ni amrul tak balik la plak..tingin nak tgk cite john carter orang kata best sampai skang tak tengok2 lagi...

sape2 yang dok area paradigm mall, PJ bole la print kupon ni utk tukar ngan tiket wayang, tapi cite2 yang di senaraikan je la..not bad juga cite2 dia da john carter, mirror mirror, wrath og the titan, ghost rider, star wars, tapi ni seme cite lama la..
 
cakap pasal voucher GSC baru tingat, bulan ni bulan beday dapat free movie ticket dari GSC
tunggu 2minggu lagi la baru bole redeem

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

wahhh..syiok tue..leh tgk movie smpai lebam..hehehe:-)

mama rifQy said... [Reply to comment]

syok la buat korang2 yang duk sane or manw2 yang ada wayang..ku tengok je laa

Ardini Humaira said... [Reply to comment]

dni skang dah tak berani nak tengok wayang sebab latest g tengok wayang masa baby 5bulan, rasa gegar2 dalam perut dek sound dalam wayang tu. hehehe...

tiefazatie said... [Reply to comment]

dkt ngn opis ifa!hee..

tp..ble nak tgk nya..haha

atty's said... [Reply to comment]

kty dah redeem besday coupon

Ms and Mr Red Ribbon said... [Reply to comment]

nak tengok wayang free... tp sape yang jaga baby kat umah? huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...