MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 5, 2012

fuyoo terer la MIA!!

 dah abes main game2 seme, amrul ajak g main game yang berbayar...ada yang baling gelang dalam botol la, baling bola dalam kotak la...paling senang aku rasa tangkap itik je..pastu kalau itik yang korang tankap tu ada huruf bawa dia dapat la adiah..huruf yang ada M & S je.. S tu adiah dia keychain bear kecik M adiah dia bear itik besar.

masa mula2 tu aku yang try cuba naseb...kaut nye kaut dapat la duck ada huruf S, dapat la aku keychain bear kecik tu..sekali amrul xpuas ati dia g bli lagi token, suh mia plak kaut...mia kaut sekali percubaan je...cer teka mia dapat huruf apa?? huruf M ok! haahaha...aku tros jerit kat situ wah!!!! mia dapat M dapat bear besar!!!! ahahaha ober eksited mama mia..ye la mama kaut dapat keychain je mia kaut dapat bear besar

orang2 yang tepi2 ktorg senyum2 je nengok mia dapat bear besar, sebab sebelum ktorg main ada juga budak main 3,4 kali tapi xde dapat duck yang ada nombor...hehehe rejeki mia la dapat bear beso

masa ni mia kaut 2 bear sekaligus, tapi lg satu bear tu terjatuh balik dalam kolam, amrul kata duck yang jatuh tu ada huruf S hehe..seb baik bukan yang huruf M tu yang jatuh

tara..ni la duck ada urup M dapat adiah beso
akak tu amek kan adiah sebab dah dapat duck hurup M 

nengok muke kemain epi
yeay...saya terer hehehe




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Comey duck tue weh! Bagus Mia..ada luck di situ...:)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory pon suke main tgkap2 duck ni...hehehe...

Falsya said... [Reply to comment]

amboiii suke mia koyo..

yana lyana said... [Reply to comment]

dah lama tak terjah fun fair n main game semua tuu :)

Zana Md Nordin said... [Reply to comment]

terror arr mia
aku bab2 main nie mmg stess
pyh benar nak lekat hadiah besar2..
padahal kalau gi funfair tu..
ramai jer aku tengok ngendong bear besar2....
jelesssss

syanasaid said... [Reply to comment]

alolooo cute jek mia
terer la mia!!

fazilzura said... [Reply to comment]

amboi suke nye mia...

kalau untie pun untie sukeeeeee psl dpt bear

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

aloorrr, hepi nye die!! :)

amiey lee said... [Reply to comment]

bukan main sonok dia ye

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah bestnya.....Ian & Iris ada gak main..tapi manjang dpt hadiah kecik jer..best best..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

wow best dpt itik besar. anak2 akak pun main gak game camni, tapi hadiahnya tak brape menarik sgt

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok mia dpt duck bear beso..mmg ikut luck gk kn

mrs.ecam said... [Reply to comment]

wahh mia kekecik dh ade luck mcm mama die...joing pe kuntes pong menang ek...rezki ank berank...hiks...alhamdulillah...heeeee

lia said... [Reply to comment]

perghhhh...

pasni acik lia pinjam Damia la kalau nak main game gini, bley?

Afasz said... [Reply to comment]

wahhh duck kuningggg...i likeeee

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah terer ah mia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...