MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 28, 2012

happy birthday warith

last week kak faez whatspp nak wat sebeday warith, kak faez ni xopismate masa aku satu opis ngan deah dulu, dia kata jom celebrate beday warith..wat kecik2 je janji celebrate..ok la..deah bahagi tugas masing2 pasya kena oder RVC kat kaklong dia, aku di tugaskan bli kfc, kemain mcm mandor...mengarahkan buat tugas haha..ye la..klw tak bahagi tugas tak dan la nak celebrate kul 8 malam, dah la nak buat time ari keje..so seme kena pantas...

majlis kecik2 je..family kak faez pastu aku, deah, pasya & nana..nengok kak faez pon sampai dah kenal pasya ngan nana...heheh aritu mula nye ajak photoshoot sama2 kat kepong..lepas2 tu kak faez klw ada majlis apa2 sure ajak pasya & nana skali nak memeriahkan majelis

rvc kak long adeh..meleleh
kasi close up skit
hepi 1st beday warith!
tetamu2 yang memeriahkan mia mmg hover klw beday orang dia mesti nk berdiri depan kek mcm beday dia 
nape seme ketawa?
sebab diarahkan oleh deah
ketawa seme..heheheee
kebelur memasing makan ayam kfc yang baru tu flaming apa ntah nama dia
burok nau rupe orang dah kenyang kan
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

watyz said... [Reply to comment]

wa.. makan reramai... :)

Afida said... [Reply to comment]

salam nana...

boleh tak kalau fida nak tau mcmna kalau nak order rvc tu...nampak menarik la

mama tisya said... [Reply to comment]

dapnye rvc tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...