MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 15, 2012

Homestay The Regency Tanjung Tuan Beach Resort Port Dickson

 mulanya amrul nak habeskan cuti dia naik genting, dia tanya nak g genting ke g pd?memandangkan sabtu lepas minggu last budak cuti sekolah kan, aku xmau la naik genting pasai kang klw bli tiket sure q panjang gile kan?sedangkan g weken pon jenuh nak q ni kan lagi cuti sekolah, mcm bese la amrul kan suke bagitau last minit, masa dia suh carik hotel tu ari kamis.

aku malas nak call hotel direct, sebab tau dah rate dia sure mahai sure super peak season sebab musim cuti sekola, aku pon buka la mudah.my carik hotel murah2 area PD sekali terjumpe ngan satu hotel the regency rate dia paling murah antara semua RM150 utk weken, lain2 seme dalam RM18 keatas.

aku pon cepat2 call tanya kosong lagi ke ari sabtu tu?dia kata dia cek dulu then xlama dia kata bilik kosong lagi & kalau nak kena bayar booking RM50, aku pon xde fikir panjang dah tros bayar buking, bile dah bayar baru aku buka balik mudah.my nak tengok bilik dia..pandai kan sebelum tu xmo nengok, nengok harga murah je tros book..

bile dah buka tgk alamak..katil dia mcm katil asrama plak 2 tingkat ahaha...aku tanya amrul xpe ke?katil dia mcm katil asrama..tapi dia ada bathtab hehehe...sebab amrul mmg suh carik ada bathtab.abes tu nak wat camne kan..deposit dah bayar...xkisah la..katil mcm asrama pon hahaha janji murah

masa aku tanya kat reception bape rate bilik yang ktorg duduk tu per nite dia kata harga nye RM348 include bfast for 2, jimat banyak dah kan ktorg dapat RM150 je.tv ada tapi xde asteruk, iron xde tu aku dah call awal2 tanya tu pasal aku dah siap2 gosok baju dari umah hee...

kot sape nak stay sini bole la call owner dia Mr.Tan 0126655652/0173389843



 





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

wahhh menarik rate yg ko dpt.. berbaloi2 la...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ok jugak..setakat nak tido je kan..hehehe..

Rinna said... [Reply to comment]

Menarik..juga..yer.. dekat ngan pantai

watyz said... [Reply to comment]

eh murah nye. tQ bg info. mana tau nk g ble la call kan... :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

penah duduk sekali je...ok jugak ...

Saya Disini said... [Reply to comment]

bestnye klu dapat p

syanasaid said... [Reply to comment]

murah la tu kan
janji ada katil bleh tido
hehee

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

katil cam katil asrama pun tp nmpk bersih dan kemas dan best! =p

shera haifa said... [Reply to comment]

ok laa tu ingt katil 2 tngkat ats ngn bwh dua2 saiz sama kecik

mama tisya said... [Reply to comment]

murah gk time cuti sekolah tp part katil je mcm hostel ek tp tkpe janji bole tdo yg penting bathtub...jrg2 homestay ada bathtub

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

rate di boleh tahan jugak murahnya...

Nana said... [Reply to comment]

@lia
Tu la harga dia plg murag tu alu rembat tu

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
Tula ktorg ni bkn dok dlm otel pon merayap je keje
Mlm br blk nal tido ngan simpan brg je

Nana said... [Reply to comment]

@Rinna
Ahh...xramai sgt org mcm teluk kemang

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Ur welcome
Tu la saje share
Mana tau kot ada yg cr otel rate murah kan

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
Tu la ok tempat ni
Xpack sgt pantai dia

Nana said... [Reply to comment]

@Saya Disini
:-) nant bila2 dtg la ktorg kt kl pd je plg dekat lautnye

Nana said... [Reply to comment]

@syanasaid
Tu la psl
Xkisah sgt aku ni

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZN
Tu la bersih n kemas
Xpela nama pon murah separuh harga kan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
Katil bawah besar
Ok la klw nak tido 4org sebilik

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
Ni mmg hotel eryn
Tp kita sewa ngan owner yg buat unit dia ni jadi homestay

Nana said... [Reply to comment]

@cik Jue Aka Ibu Farisyah
Murah separuh harga dr harga otel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...