MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 13, 2012

johneys restaurant au2

dah lama xmakan kat johneys..amrul kalau dia yang nak belanja memang johneys xde dalam senarai, dia xsuke xtau pasal apa, bukan dia xsuke makanan kt sini tapi klw dia nak belanja mmg dia suke makan menda yg berat mcm nasi or western.ini masa aku gaji aritu la...aku cakap amrul nak makan mana?kita nak banje ni sebab dah gaji...aku tros cakap johneys nak?elok plak dia kata OK hahaha.tu sebab aku belanja..cer klw dia yg belanja dia tanya aku nak makan mana?kalau aku kata johneys tros dia kata tempat lain plz...

mcm bese la ktorg kalau makan sini mmg amek thai steamboat set B untuk 2 orang makan mmg puas & kenyang sampai menyandar..nampak je mcm sikit bahan2 steamboat dia kan?tapi bila dah masuk dalam periuk, dah kembang mehun tu mmg semput jugak la rasa nak habeskan.

set ni murah je 29.90
 aku suke cendawan jepun tu
.
dalam banyak2 ni tauhu aku xmakan
.
telo klw pecahkan aku xsuke kasi hancur suke dia jadi seketol2

rangup sayur kailan dia sedap
.
tengah mendidih

.
Published with Blogger-droid v2.0.4

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Deq's Qienz said... [Reply to comment]

wahhh nmpk fresh jew...

salam kenal ya :)

nur anis said... [Reply to comment]

johnys terbaik..sos dia sedap..:)

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

neks time tolong ajak aku ye

intanloveamir said... [Reply to comment]

sedapnyerr...


*jom vote my pic to get something free

http://mamalovecontest.blogspot.com/2012/06/terjebak-lagi-dengan-contest-vote.html

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

pandai la mia kenyit2 mata =p

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon suke makan kat sini..kalo makan kat sini mesti amik set A n nasi 2 ...kikikiki

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

nyummy...
lum pernah try mkn kt sini...
ntah bile leh turun k.l..
hadoi...
hihihi

watyz said... [Reply to comment]

lama x makan kat johnnys ni...

lia said... [Reply to comment]

since when Amrul pakai spec?

Falsya said... [Reply to comment]

baru je makan sabtu lepas..hahaha..

mrs kayrul said... [Reply to comment]

kalau tengok johny nie mesti teringat kesedapan sos tue..mau bertambah2 sos

shera haifa said... [Reply to comment]

xpnh lg bersteamboat dkt johnnys. biasa makan yg masakan biasa tu.. dye punya bihun tonmyam best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...