MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 29, 2012

kejadian memalukan dalam LRT STAR

aritukan masa nak balik kluang dari umah naik lrt pastu sampai masjid jamek naik star plak, kebetulan masa dalam star tu ramai orang india sekumpulan mcm rombongan gitu la

damia masa tu tengah berdiri atas seat dia nengok pemandangan kat luar star, xlama lepas tu sampai stesyen cheras kumpulan2 india tu turun la star...pastu damia dengan selamba nye sound:

seme keling! seme keling!
hahahahha...aku terkejut gile sebab dia cakap kuat..nasib baik la orang india tu dah keluar train masa tu dah la damia berdiri kat atas seat jadi suara dia tu mmg seme orang dalam train tu dengar la..

abes orang yang satu koc dengan aku ketawa berdekah2 dengar mia cakap mcm tu
aku dah tak tau nak letak muka kat mana dah masa tu..aku marah la dia..mia! xbaik cakap macam tu la..

mia kata owh tak baik cakap keling?cakap CINA bole?hahaha..pastu dia cakap cina..cina...cina mia....mia tgelak2 seme orang dalam lrt tu.

gitu la budak2 kan...jangan la kata mak bapak tak ajar..bukan aku tak marah dia ckp mcm tu..aku marah dia cakap juga.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

22 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

mia..mia..hehehe..kadang2 budak2 ni perangai dia mcm kita tak pnh ajar..tp ingat..budak2 ni sellaunya jujur..ikhlas je apa yg kuar dari mulur dia..hehehe

Falsya said... [Reply to comment]

mulut mcm org tua mia nie..mcm mak nenek..hahahahaha..

Alycia said... [Reply to comment]

nasib india tu xdgrkan hehe..

pinky said... [Reply to comment]

HAHAHA....mesti sweet Mia masa tu....Damia kan yg bijaksana tu yg pandai tu...

Saya Disini said... [Reply to comment]

hahaha..lawak je dia

Gieyana said... [Reply to comment]

Ekekeke...mmg camtu beb budak2..diaorg tell off jer...

Tp kalau aku dgr Mia ckp cmtu sure aku gelak guling2 gak..:-)

♥ nana i am ♥ said... [Reply to comment]

comel je perangai..haha.ketelahnya mia ni ;)

ieda said... [Reply to comment]

ekekek mia .. mia .. ekeke
aah kalau org india tahu dgn panggilan tuu mereka marah dik
sbb panggilan keling tuu utk kasta rendah huhuh

lia said... [Reply to comment]

kui3...

gelak goleng2... lawak la mia ni..

tp dia x salah pon sebenarnyer.... ;)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

sepanjang 4thn jaga kyra x ajar dia panggil india ngan nama keling kekeke agaknya kalau dia dgr keling tu sure dia tanya apa benda kan ... mia nana x ajar ckp tu semua tp kat luar dia dgr sbb tu dia ikut agaknya .. mia mia kelakar betul la hehhe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kena bagi dia paham kenapa tak leh ckp kuat2 sbb boleh menjatuhkan maruah bangsa tu kan..hidup 1 malaysia hehhehe

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

senak perut aku gelak.
mia - mia..

Noli@Ibu Wafa said... [Reply to comment]

huhu..nasib bek dorang tak dgr..sabo je la kalo anak dah pandai berckp nih..hehe..

CourFeyLia said... [Reply to comment]

budak2 biase lar 2...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mia mia... sabo jelah...
sib baik masa tu india seme dah turun...
klu tak haru...

airel pon suker ckp india tu keling...
airel klu nak beli jajan ke ape, mesti ckp, " abg nak gi beli cekedis kt kedai keling"...
akak dah marah, tp tulah bdk2 kan?????

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

kakakakaka....mia mak jemah gak ni...kakakka...

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

hehehe, budak2 weii, apa yangn dia tau...

atty's said... [Reply to comment]

hahaha,betul gak apa mia ckp tu

Afasz said... [Reply to comment]

hehehe nak gelak bc ..apa la mia ni..hehehehe kalau tak keling...cina2..wahahahahahahaha

shera haifa said... [Reply to comment]

aishh mia2..nakal

S.U.R.I.A.T.I said... [Reply to comment]

hahaha.mia...mia...lkakar giler. seb baik tak kena tumbuk.hahaha!

Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

ha ha ha lawok betul la mia ni, balqis lagik la dasyat, kalo dia jumpa dia siap cakap "mama pore2 tu cakap, pore pore pore pore" gaya dia cakap tu cam mengajuk cakap kaplayanga...adus kita tak ajar pun cakap camtu, tapi lepas kita nasihatkan la ni dia tak cakap camtu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...