MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 4, 2012

kenduri mekdi

ari selasa lepas gefren ajak lepak..seme last minit ni..memula kata kat redbox, pastu tengah drive sikit lg nak sampai redbox kensel plak...si nana ajak lepak umah dia je..sebab nak tunjukkan photobook dia yang dah siap tu...

tuan umah baik ati..banje kami mekdi set foldover, pasya je set lain sebab dia xminat foldover..apa da..foldover la sedap, sehat pon sehat heheh...aku memang suke foldover nih.sambil2 lepak tu kami bincang persiapan kawen siti rodhiah, date dah ada dah...bncang nak wat baju dayang2 macam mana..mcm2 la bincang...

adoi...sedih plak aku rasa ni..pasal tak lama lagi...ktorg xkan dapat mcm ni lagi...gefren, walau apa pon keputusan aku lepas ni..aku harap kita akan sentiasa dekat di hati walaupon kita mungkin akan berjauhan :(

tq nurafliana


.


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Afne said... [Reply to comment]

serious, aku seronok tgk korg lepak sesama :)

Gieyana said... [Reply to comment]

bestnyer..girlfren ko mmg seme sempoi...
Sedap tue MCD..:-)

Falsya said... [Reply to comment]

aku kan mmg lain dr yg lain..wakaka..

bebeh,jgn ckp mcm tuh..sedih aku..kami REDHA ape je keputusan ko..;(

pinky said... [Reply to comment]

suka sgt chicken foldover tu....sedap!!!

Afasz said... [Reply to comment]

bila diah nak kawin ????jgn lupa suh diah jemput kita :D

Qhaifa Nur said... [Reply to comment]

sedapnya, nyumm..nyumm....

syanasaid said... [Reply to comment]

:(
takpe nana, biar jauh di mata dkt di hati

yang penting suami ada di sisi
ewahh mcm pantun plak :p

mama tisya said... [Reply to comment]

lpsni dh jauh , diorang turun kluang plak...photobook dh siap tkmo tempek kt sini ke , nk tgk..hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

best best..wah diah nak kawin...semalam ada baca kat blog falsya..mesti meriah..

Cik Bambam said... [Reply to comment]

xper lar kak nana.. nnt wat gathering sethun 2x ker.. kita n BFF pon mcm tuh.. wat reunion.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...