MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, June 13, 2012

klcc bermandi cahaya

ari jumaat lepas amrul amek balik keje tros shoot klcc, semangat nak tengok KL International Festival Music & Lights 2012, event ni sempena ngan penutup WGC 2012 (world gas conference)sementara tunggu event start g la ronda2 KLCC.pastu tapau KFC duduk bersila makan tepi air pancut heheh selamba je...

acara start kul 8 lebey, memula ada show dari artis2 jazz (tak kenal pon) pastu ada ramai la artis2 budaya layan kan aje lagu sarawak seme..dah mcm pesta dah klcc mcm disko pon ada orang selamba je menari2 kat tepi air pancut tu

lepas abes konsert ada pertunjukan 3d kat bangunan klcc, pergh..gile cantik..& gile susah sape yang buat tu kagum nengok! lepas tu baru la ada pertunjukkan air pancut yang ikut irama lagu..pergh..gile lah...warni warni klcc malam tu, last skali kul 12 baru ada bunga api dah lama tak tengok bunga api depan mata gini, last masa mia dalam perot hehe...

papepon memang best la malam tu, walaupon ramai orang bese la kan event2 gitu memang la ramai orang, amrul ok je orang2 ramai gitu..bukan aku yang ajak datang sini, heheh tapi dia yang ajak.yela ada setengah orang kan tak suke tempat sesak2 mcm ni, mcm ktorg layan je..hehe...














Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

cantiknyer KL, xmacam kat malaysia plak...=)

mrs kayrul said... [Reply to comment]

ada tengok kat tv hari tue..ingat nak g last2 terlupa sampai ke sudah nak terjah

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

cantiknya pancaran warna tu. tapi nampak cam ramai gak warga asing yang melepak kat situ

Deq's Qienz said... [Reply to comment]

wahhh cantekkk..

eima said... [Reply to comment]

wahh mmg cantek ... tp aku antara org yg tak leh bersesak la ... tp sesekali ok kot ...sbb sgt cantek lampu2 tu ....

lia said... [Reply to comment]

owhhh aku x ley reramai org gini, serabut..

watyz said... [Reply to comment]

waaa... cantik nyer. best la. suka ade event mcm ni tp lama x g event gini sbb budak 2 org yg out of control... :)

bunga_rose said... [Reply to comment]

tak suka sangat gi taman klcc sebab ramai warga asing, tiba2 kalau pegi sana rasa cam duduk kat negara indonesia, bangladesh dll.. penuh warga depa je, rimas

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik rrr....

Saya Disini said... [Reply to comment]

menarik

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

lawanya..:-)

Nurul Akmal said... [Reply to comment]

Cantiknya...

amiey lee said... [Reply to comment]

huhu aku beriya nak balik awal wei..tak sanggup WGC.. penuh semedang convention centre..

pastu yang best diah tanya aku pasal air pancut tu..aku leh mcm tak beriya je jawab.... ni semua penagn WGC bizi kat tmpat aku...

tapi takpa depa dtg maksudnya duit masyukk leh le bonus lagi huhuhuhu :p

shera haifa said... [Reply to comment]

wohoo mmg cantik loooo

Ezna said... [Reply to comment]

wahhhhhhhhhhhh....cantik sekali.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...