MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 4, 2012

last day @ fraser

 ok la..nak abeskan cepat2 entry fraser's hill...minggu depan nak cite pasal lain plak.ari ke-2 di fraser, sejukk btol bangun pagi tu..buka tingkap tengok kabus je kat padang golf tu.kul 8 kami turun bekpes...kengkonon dalam pale otak ni mcm2 la nak makan sebab lapau...hahaa sekali g cafe dia alahai...ala kadar je makanan nye xde pilihan, makanan berat nasi lemak, pastu ada roti bakar & section utk scramble egg amboi bilik kemain cas sampai RM212 tp makan nye alahai...sedih..

xpela..kita makan je la apa yang ada nak alas perut kan...kat sini celcom memang xde line tau..ktorg duaorang ni sangap gile sebab tak dapat online..wifi di sediakan kat area lobby hotel & cafe je...masa kat cafe ni baru la bole online kejap...pastu kuar je cafe abes...xde line.dah la fraser ni malam2 dia mcm bosan sikit kan..klw ada internet tu bole tahan la lagi..update blog ke apa..ini...line xde nengok tv je la..pastu ngantok tido...

view dari dalam blik

cafe







ni gambo tengahari lepas checkout singgah taman menan..pastu balik KL

 untuk jalan balik, dah tak bole lalu depan clock tower dah..dia dah ada jalan untuk turun sahaja.kena lalu depan sekolah tamil bukit fraser, masa ni kul 12 kete ktorg je sebijik yang turun sunyi gile

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mmg best klu dpt cuti2 ngn family..even tmpt pun xbestkan?

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnya gie holiday..

pinky said... [Reply to comment]

cuti2 mesia....syoknya ..

pena rozie said... [Reply to comment]

sekarang tak blh tengok pic makanan. semua sedap. huk3....

bunga_rose said... [Reply to comment]

xpenah lg sampai fraser hill, takut la nak naik sana ihihihi

ak yuyunz said... [Reply to comment]

nana, jalan dia ada tak macam nak pegi colmar bukit tinggi tu?

Afasz said... [Reply to comment]

tak sabar nk bercuti dengan family sendiri :D

mama tisya said... [Reply to comment]

mia posing kaki bengkok gaya model....ooo celcom tkde coverage ek atas tu sure bosan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...