MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 22, 2012

MAK JEMAH borong RVC

cite basi minggu lepas...teman pasya jumpe mak jemah kat JJ Au2 sebab mak jemah oder 3 kotak RVC sekotak dalam ada 16 dasat kan bisness kak long skang..ktorg tolong pomot sikit2 je dalam blog & fb skang ni dengar kata ramai juga kawan2 oder kat kak long sebab diorang tau dari fb & blog aku ngan pasya.

ktorg lepak kt cofee bean jek sambil tu dengar konsert free artis2 nye faizal tahir kot lagi ntah sape ntah tak tengok pon dengar dari jauh je.kali ke-2 jumpe mak jemah..heheh bagus mak jemah ni suka suport bisness kawan2 sulu mak jemah penah oder kuih sarang semut masa bulan pose last year.tq yea mak jemah sudi lepaks sesama..bercerita mcm kenal seploh tahun haha..ngan mia apa dia gosip kan ntah dok sebelah2




skali lagi nk promote
sape nk beli kek sila la terjah

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

♥cikmOt♥ said... [Reply to comment]

sian kat aku...punyalah naif...
baru tau RV tu red velvet...ke salah...huwaaa...

mama tisya said... [Reply to comment]

kt jj ada ke coffee bean..ke lepak starbuck??yum2 rvc

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tapi RVC n carrot cake...mmg terbaik tau....kengkawan punyer pasai kan...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kawan tolong kawan.. bagus tuh..

Saya Disini said... [Reply to comment]

wowwww....stawberi

Gieyana said... [Reply to comment]

menyelerakan lah kek tue...:-)

amiey lee said... [Reply to comment]

nyum nyummmm alahai sedapppp nyeeeeee

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

kite seangkatan dgn cikmot, huhu!
baru tau rv tu ape kebenda =p

::NureeN:: said... [Reply to comment]

perghh... tgk lama2 cikit last pic tue...

pssttt, tanya cikit, diah mmg x nak buat blog baru ke lepas blog dia removed?? tau crita td dr eB, patut dia sepi ja

atty's said... [Reply to comment]

terliur nengok..ada strawberry

shera haifa said... [Reply to comment]

beshyneeeee

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

adoii,mmg lazat bebenor rupe rvc tulah

Nana said... [Reply to comment]

belum pernah try RVC tu...
nape link tu pegi ke untrusted connecion...
tak dapek la nak tengok...=P

Nana said... [Reply to comment]

Hahahsh xpe skang dah tau kan

Nana said... [Reply to comment]

Eh salah..old town hahaha

Nana said... [Reply to comment]

Tula pasal sedap gile kan

Nana said... [Reply to comment]

Heeeh tula bagus kan support kawan2

Nana said... [Reply to comment]

Besar gabak stoberi dia hehe

Nana said... [Reply to comment]

Mmg sedap

Nana said... [Reply to comment]

Klw nk oder roger tau heheh

Nana said... [Reply to comment]

Ala sian heheh kita pon baru tau gak nad

Nana said... [Reply to comment]

Ahh la dia xmau buat blog dah

Nana said... [Reply to comment]

Heheh besar buahnye

Nana said... [Reply to comment]

Dpt free lg best kan hahaha

Nana said... [Reply to comment]

Hahaha mmg lazat

Nana said... [Reply to comment]

Alamak xle ek nnt sy edit

tiefazatie said... [Reply to comment]

adui la..terliur nengok nie..

tiefazatie said... [Reply to comment]

adui la..terliur nengok nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...