MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 25, 2012

nasi ayam pak tam@batu caves

kat opis ni banyak juga tempat makan best2 tapi seme kena naik kete la..agak jauh dair opis..salah satu kedai makan sedap kedai pak tam kat batu caves ni.sebelum ni penah try bihun sup utara dia, not bad cuma kicap dia tak pakai kicap dia pakai sambal merah tu agk xbape pedas.

bese nye juga aku suke tapau air bandung soda, mmg terbaik tapi tengok tangan yang membuat juga ada orang buat kaw ada yang buat cair, tapi bese mesti dapat yang kaww punye.last week saje try nasi ayam dia sebab klw dtg sini majoriti orang makan nasi ayam

memang sedap nasi ayam dia..sup sedap, sambal sedap, ayam besar.terbaik la pak tam!kedai ni xjauh dari giant batu caves lepas giant tu ada petonas, pastu nanti jumpe shell belok kiri, masuk lorong kiri pertama nampak la kedai ni


sepinggan RM4.50
beso ayam dia kan
.
bandung soda sedap
Published with Blogger-droid v2.0.4

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dekat je..blh cuba nanti..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

nana...rasa lapar bila tengok nie...

Saya Disini said... [Reply to comment]

sedpnye tngk

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

sedap, harga pun berpatutan

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh sedap tu...

lia said... [Reply to comment]

suka nasi ayam kalau sambal + kicap melaut... baru puas makan...

ieda said... [Reply to comment]

lapar terus tgk nasi ayam tuu huhuhu

mummy_ayu said... [Reply to comment]

emm..yum yum..baru lepas lunch nasi ayam gak ari nie..

Luv said... [Reply to comment]

la time cek dok batu caves tu xtau pun ada ns ayam sedap laa ni dah pindah dok keramat br cek tau huhuhuhu.. jauh nak pi

mrs kayrul said... [Reply to comment]

baru berbaloi kalau dapat ayam besar tue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...