MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, June 11, 2012

pantai dungun

sementara tunggu homestay kami di kemas,ktorg ronda2 la dulu dungun tu, tak besar mana pon dungun ni, jalan ikut tepi laut, pastu singgah lepak2 kat tepi laut.pantai dungun ni ombak dia besar juga & memang kawasan larangan utk mandi siap ada singboard di larang mandi di sepanjang pantai ni.jadi ktorg celop2 kaki je la..walaupon di pasang papan tanda di larang mandi ada juga nengok 2,3 orang mandi.rasanya kawasan ni dalam kot, klw google pon dah banyak kejadian lemas kat pantai dungun ni..abah aku siap pesan kt adik aku nanti jangan gatal2 nak mandi laut..heheh ye la UITM dungun ni tepi laut je...best

oleh sebab kami sampai ni ari jumaat, banyak kedai2 tutup, agak susah juga nak mencari kedai makan, nasib baik ada foodcourt kat area mydin & seven eleven kalau tak kebulur la ktorg.air laut kat dungun ni tak berapa jernih air nya, cantik lagi air laut kat air papan.tapi kalau pulau tu jangan kata la kan..opkoz la cantik.adoi..terengganu dah banyak kali jejak dah tapi pulau2 dia tak pernah jejak lagi...memang dah aim nak g pulau perhentian satu ari nanti bila la ek?

damia & cik umi
dah lama tak wat aksi lompat hahaha
i believe i can fly...
time ni tersangat la panasnye..dekat2 kul 12
rombongan cik kiah, abah je xde dia tgh baca paper bawah pokok
panas ya amat mata pon xle buka


damia jumpe buah ni tepi pantai dia kutip bawa kat amrul
daddy nak durian tak??hahahaa...
mmg mcm buah durian pon kan?

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg macam derian....tu yang singgah ulu bendul tu kan...

Saya Disini said... [Reply to comment]

cntiknye pemandangan

Adylia Qarissa said... [Reply to comment]

panas tu ;p

pinky said... [Reply to comment]

hahaha...mmg mcm buah duarian...bijak mia...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sama la kita xpenah sampai pulau kat Ganu lagi ;)


p/s: Lens tu memang dah servey harga area tu jugak... boleh tahan jugaklah ye ;)

Gieyana said... [Reply to comment]

aulebeysuka manjakan kaki ngan air laut jer..malasnk mandi..
Cantik tpt nie.:-)

Gieyana said... [Reply to comment]

weh..aku type guna tab..mmg cam siut jer psl jd dkt2 ha..actually td nk tulis'aku...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply to comment]

memang pantai dia dalam tu yang bahaya kalau mandi...
aka org terengganu pun tak pernah pi pulau dia...sekali time kecik dulu pernahlah sampai pulau perhentian...hahahaha

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

dungun best dienyer kepok lekor, sbb maksedare apai dulu buat wedding kt sini..terigt2 aku kedai yg makcik die btau tuh

Shida said... [Reply to comment]

frust x dpt jumpa nana..huhu..lenkali dtg Paka/Dungun lagi eh...:)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

dah lama tak gi pantai..

tiefazatie said... [Reply to comment]

cantik kan..hee..tp itu la..mana leh mandi..hee

Cik Ecah said... [Reply to comment]

ahhaha ape yg comel tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...