MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, June 19, 2012

pd day 2

ari ahad tu, pagi2 bangun tros g bekpes kat kak ann family corner, nak makan nasi lemak sedap kat PD, datang la sini, tapi jangan datang lambat2 kul 9.30 nasi lemak dah abes, ktorg datang kul 9 pon banyak lauk nak abes dah...

pas makan seme balik hotel tros bawa mia mandi laut, tapi xlama pon..lepas tu amrul ajak mandi kat kolam.masa nengok dua beranak tu sonok2 mandi tak tahan aku..tros naik atas tukar baju masuk berenang skali.

pertama kali aku masuk kolam renang the regency ni kat bahagian dalam yang 9kaki dia nye kedalaman.aku risau juga takut lemas, tapi amrul kata try je la...terapung jangan panic.ok aku pon berenang dok tepi2 hehe xcaya je bole la berenang tapi tak berani g tengah sebab takut nanti kaki krem ke, penat ke xsempat nak berenang kat tepi.

ktorg punye leka berenang kan tak sedar dah kul 1 padahal checkout kul 12, tipon seme kt otel tengah berenang tu tetiba datang sorang uncle tanya aku dodok unit mana?rupenye uncle tu ayah tuan apartment datang nak amek kunci dia kata call banyak kali tak angkat heheh sian uncle tu suka suki ktorg je keluar lebih masa...seb baik dia tak cas.


nasi lemak rendang yg da terkenang2 dari kl lagi hahaa
amrul nasi lemak sambal ayam








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Kena stay lama2 sket... baru puas mandi kolam...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

humanggaaiii cantik la baju kamu nana oit...kikikiki..nana sue dah tanya ngan bos...org yg jual tu hari jumaat ada...siap dier kata ada less 25% untuk ahli...kikikiki..nnt sue rembat 1 untuk nana erk...

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

cantiknye baju nana

eima said... [Reply to comment]

nana ni byk dress lawa2 la ....
aku suka mkn nasi lemak kat tepi jalan b4 masuk hotel guoman tu ... hotel guoman dah tukar nama lupa la .....

Mama Zharfan284 said... [Reply to comment]

me dh lama tak gi PD ;)

Alycia said... [Reply to comment]

alycia pun lama xke pd.. cuaca panas2 ni, mcm malas jer nk ke pantai..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

cantik baju mama damia..hehehe

lia said... [Reply to comment]

tetiba teringin nak berendam kat pantai...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

cntik gmbar..akk pakai lens ape tu??

amiey lee said... [Reply to comment]

best nye cuti2..huaa aku kna duk umah..berkurung.... laki aku bizi dah sekrang nih

tak leh la nak meremba2..nk jalan2 kl pun payah

beb comey baju ... i likeeee

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said... [Reply to comment]

kitaorg plak bepest masak sendiri kekeke goreng nuget ngan ayam je lunch baru kuar makan

Nana said... [Reply to comment]

@Izni Hafiz Abdul Rashid
haih ni pon dah kecot ni hahaa
dok berendam dr pg

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
ala mak jemah ni
baju murah je
baju pasar malam hahaha
kan dah kantoi
ok tq mak jemah

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
hehe tq kak
baju murah je la

Nana said... [Reply to comment]

@eima
eh mana ada banyak la..
ada 3,4 je kot dress kita
owh ada ek kedai best stu
nnt bole try

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan284
heheh sy mmg suke g pd sebab dekat

Nana said... [Reply to comment]

@Alycia
hehe kita g pd mmg jarang mandi laut
bese berendam dalam kolam je

Nana said... [Reply to comment]

@lia
hahah org mengandung mmg mcm tu kan
selalu tingin

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
hee tq la ek
baju biasa je tu

Nana said... [Reply to comment]

@Nory Zoulkefle
lense standed je ni
tak de tukar pon

Nana said... [Reply to comment]

@amiey lee
ala..ko tu sementara je berkurung kan
nanti ligat balik jalan2 hahaha
eh tq ni baju masa party bujang pasya dulu ni

Nana said... [Reply to comment]

@Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿
ada dapor ok la bole masak2
ni dapor pon xde
mmg kena g carik makanan heheee

watyz said... [Reply to comment]

cantik baju ko...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...