MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 7, 2012

pertama kali bli tiket TGV online

haha...nak gelak pon ada..caya tak?ni pes time aku bli tiket wayang tgv online, nama je kaki wayang kan...tp pestime bli online kt tgv, sebelum ni kat gsc pon baru sekali beli online nengok cite satu malam kubur berasap..

bukan apa..dulu2 TGV mana bole bayo pakai M2u...seme kena bayo pakai kredit kad...aku mana ada kredit mad..mykad ada la..hehe...so skang ni dah bole pakai M2u senang la idop tak yah nak beratur panjang2 bli tiket

kot ada kawan2 yang tak reti nak beli tiket wayang online meh kita ajar haha (eleh..mesti seme tau kan tapi xde aku saje nak wat entry gak hahaha..xde keje..
pertama sekali pilih tgv mana yg menjadi pilihan
pastu pilih cite apa
last skali pilih ari & time

 select la seat mana2 yang kelabu tu seme yang availaible
pastu tick dekat E-blockbust tu nak bape pcs tiket nanti dia kuar total kat situ +RM1 booking fee
 xde M2u bole pakai cimb click & lain2
last skali sila la buat pembayaran
 kendian nanti depa email la booking number 
pastu nanti g kat kaunter box office xyah q panjang tros amek tiket
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

akux pernah beli online..slalunya g shopping complex time lunch nbeli...ekekek..:-)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

oooo...gitu...sue pon tak tau..jarang tgk kat TGV...dolu2 time bercinto jaa...sekarang alamanda GSC dekat...G sana je la

atty's said... [Reply to comment]

tq nana, sbb kasi info tgv leh byr mb2u atau cimb..kty selalu beli kt gsc..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

emmm...semuanya senang sekarang nie kan...

watyz said... [Reply to comment]

tingin nk tgk citer ni....

Afne said... [Reply to comment]

aku selalu beli tiket online sbb mls nk beratur pnjg2, tau je lah midvel klu weekend camne.

ieda said... [Reply to comment]

wah sgt2 bagus macam nie kan
x yah dah beratur ..
TQ sgt2 nana .. gud info dan TQ sbb sudi share ;)

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
Heheh aku dulu opis dkt ngan tgv tu bli time luunch gak skang dh jauh mmg kena bli on9

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
Heheh saya pun baru tau gak kan tgv bole pakai mu2

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayuseme dihujung jari janji dlm acc ada duit tu je heheh

Nana said... [Reply to comment]

@watyz
Besttt nnt tgk tau

Nana said... [Reply to comment]

@Afne
Klw wangsa walk q xpjg sgt tu slalu g tgv situ bli tros kt kaunter je

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
Tula xyah buang masa q panjang2

mama tisya said... [Reply to comment]

lps ni online je..kita mmg dr dlu bli online je cz tau kalo Q kt kauner sure pjgggg

tiefazatie said... [Reply to comment]

sng beli on9 kan2..hee

Lynn Damya said... [Reply to comment]

aaaa.....nak buat Maybank2u pon sy stuck lagi sbb xreti nk isi form online tu, dh brape kali sy g amek pin No kat atm, haha..sian kan :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...