MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, June 1, 2012

piranha 3DD


ari rabu lepas g nengok preview screening piranha kat tgv klcc, kebetulan plak ari rabu tu kena g petronas submit document,so balik keje kul 5.40 tu tros balik la...xkan nak balik opis kan, memang cantik sangat la..kebetulan plak tayangan ni ari rabu..jadi dapat la g klcc awal collect tiket.

aku menang tiket ni atas nama aku, mcm bese la ajak deah sekali join.pastu ada sorang blogger ni kasi tiket dia sebab dia tak dapat pegi, mekaseh adik fatin, so aku ada 4 tiket, kasi kt kak lan opismate.kebetulan ada kawan2 yang menang gak cite ni aku pon whatspp la zura & wan nak minta aku tlg collectkan ke?sebab kebetulan aku ada kt klcc urusan keje kan, jadi tlg la collect utk diorang sekali.yang best nye 10 orang pertama collect tiket dapat tshirt piranha..jadi dapat la kawan2 aku ni tshirt, rezeki diorang la hehe...

ok nak review pasal filem ni, memula tu memang saspen tau...ngeri nengok piranha keluar dari bangkai lembu dalam tasik.lepas tu...lama2 cite ni jadi citer kelakar...dah tak saspen dah..last2 sekali dah jadi mengarut2 plak..hahah...3 in1 la cite ni, saspen, lawak & merapu..memang kotor skit cite ni patut la 18 pon classification dia.

aku ye2 ingat cite ni piranha 3D, sebab tajuk dia piranha 3DD, kira ni sambungan dari cite piranha yang dulu, rupanya wayang biasa je..kali ni piranha tu masuk dalam water park, sebab air di sedut dari tasik yang penuh piranha..dia masuk ikut saluran paip waterpark...bayangkan...kat tempat mandi ala2 sunway lagoon ada piranha..

paling bangang time nak abes movie ni..piranha tu dah semakin bijak..bole jalan ko..hahah tu yang paling merepek skali tu.seb baik la free..kalau berbayar serius aku nyumpah dah cite ni haha..pastu mcm hampeh nye kan dia nye cara mati bukan saje kena makan ngan piranha, ada 2 orang tu tengah kalut2 nak lari dari piranha mati sebab kepala terputus psal langgar tali, ada tu pencucuk sampah terpelanting tros tercucuk kat muke dh mcm final destination plak

masa nak kuar wayang tu aku dengar la ramai yang sosek2 ntah hape2 cite ni merepek..nasib baik free hahaha..ingat aku sorang je kata merepek.

beratur..budak ni siap cakap eh dah lama tak nampak awak menang..hahaha aku ckp saya dh malas..ni baru rajin sebab klcc dekat ngan umah


kecik tshirt ni aku amek size L tp kecik gak
Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ribu orang memberikan idea bernas:

fazilzura said... [Reply to comment]

wakakakak uor jgk komen ko psl pirana 3DD SX (tajuk sdiri tmbah)..

tp aku rs lelaki le paling sonok kan , laki aku siap gelak berdekah2 time minah dgn mamat tu nak on ehem2.. aduyai ampeh .. mmg sibbaik x bwk akil , kalau x .. sure dia pelik nape le sume gelak2

mmg cite paling ngarut

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki dpt tshirt..oh saspen +klakar ek

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

mmeg ratu wayang k, banyak tiket dapat...kita dah lama tak tengok wayang

Nadhira Izzati said... [Reply to comment]

huhu mmg x suka tgk citer piranha ni... sbb 18xxx huhu

CourFeyLia said... [Reply to comment]

sm la baju kite... dpt jugak tix free dr NEF... tp yg nik kat sunway... pooon bg kat org jugak...

Syima Emi said... [Reply to comment]

kalau preview screening kat klcc mmg awal2 saya tak join kak nana.. tapi mmg dh lama dh x join contest kat cinemaonline..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tak best ek? nampak mcm best jer..
tapi takper la..dpt tshirt free

Afasz said... [Reply to comment]

wahh syok nye tgk preview. dpt t-shirt lg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...