MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 14, 2012

produk sumayyah

STICKY POST

Produk Sumayyah adalah set penjagaan wajah yang lengkap. Ianya telah difomulakan pada tahun 2000. Produk ini pada mulanya hanya digunakan di kalangan keluarga dan rakan2 terdekat. InsyaAllah produk ini dapat membantu menegangkan, melicinkan dan menghaluskan serta mencerahkan kulit. Anda juga tidak perlu membuang masa dan wang untuk rawatan wajah.

Trial Pack with Cleasing Milk Solution (30ml), Cleansing Gel Solution (30ml), Active Toner (30ml), UV Sun Block Cream & UV Brightening Cream. Price RM88.00
(aku baru beli set ni belum start pakai lagi heheh)
ni set botol besar gambar kat atas tu trial set
Alamilah kesegaran & wangian dengan mandian garam laut "Sumayyah Body Scrub". Anda akan merasai kelainannya.
Badan rasa licin, halus dan segar. Dapat menanggalkan sel kulit mati dan menghilangkan daki.
Serta aromanya dapat menenangkan fikiran.
Terdapat 6 jenis mandian seperti Susu kambing, Oren, Aroma, Madu, Timun, Asam Jawa & Kunyit.
Harga: RM12.00.


SABUN SUSU BERAS SUMAYYAH.
Pengunaan beras untuk menjaga dan membuat kulit tegang dan cantik telah digunakan sejak zaman berzaman.Kalau dahulu nenek moyang kita menggunakan air basuhan beras yang terakhir, kemudian dibiarkan seketika dan diambil lapisan yang bawah untuk disapukan ke wajah untuk mendapatkan kulit yang halus, bersih dan cerah.Kini teknologi telah mengubah cara pembuatan untuk kita mengekal dan menjaga kecantikkan iaitu menggunakan beras yang terpilih diadun dengan ekstrak susu, minyak sawit, minyak zaiton, vitamin E, B3 dan caliserin.

Dengan formula tersebut maka terciptalah SABUN SUSU BERAS

Antara Khasiat Sabun Susu Beras
- Melembut, Menegang serta mencerahkan kulit
- Memudarkan parut dan jeragat
- Menggebukan kulit
- Membantu membersihkan kotoran, minyak dan sel kulit mati
- Mencerahkan bawah lengan.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
Sabun Susu Beras Sumayyah, harga 1 unit RM8.00.
.
 SUMAYYAH SERBUK MUTIARA
Limited Product ( 4g Price RM188.00)

Khasiat pada kulit wajah;
-Melicinkan kulit
-Membersih & mengebukan kulit.
- Mencegah penuaan kulit dengan memudarkan jeragat & kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah

Cara pemakaian dengan mencampurkan sedikit serbuk mutiara bersama Sumayyah Brightening Cream dan pakai sebelum tidur di malam hari.
Serbuk Mutiara ini boleh juga digunakan sebagai minuman dengan mencampurkan dalam air kosong dan diminum sebelum tidur. Lakukan hanya seminggu 2x shj.

khasiat pada badan;
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyejukan badan dengan menyingkirkan haba berlebihan.
- Memberi tenaga & menenangkan hati
- Mengatur sistem metabolisme badan
- Merawat sakit kerongkong

PENGALAMAN TESTIMONI ( NI KAKAK SAYA)
Setelah menggunakan produk sumayyah selama satu tahun wajah ternyata berbeza 
Dulu semasa kulit kusam kalau pakai make-up muka nampak bercapuk dan tidak rata 
Sekarang hanya dengan make-up yang nipis telah telah menaikkan seri wajah 
Produck sumayyah menjadikan kulit kelihatan gebu, cerah dan sekata 
Gel pencuci sangat menakjubkan kerana dapat menanggalkan jerawat nasi dengan sendirinya 
semasa mencuci muka
Hanya dengan 1 trial pack telah menampakkan perubahan kulit wajah 
gambar sebelum & selepas menggunakan summayyah

 SESIAPA YANG BERMINAT NAK DAPATKAN PRODUK SUMAYYAH BOLE CALL KAKAK SAYA  
NUR AZMATUN 019-2110195

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

odah said... [Reply to comment]

salam

cantiknya...org yg sm ka? guna produk Summayyah yg mn? semua ke?

ieda said... [Reply to comment]

wahh produk baru
akk ada juga dgr pasal produk nie ;)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Mmg nmpk perubahannya..lawa..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me jenis tak pakai beauty product sbb penyakit M hehhe

gerhana luka said... [Reply to comment]

salam kenal, produk ni ada jual secara terbuka atau onnline jer?

Nana said... [Reply to comment]

@odah
yup orang yg sama
klw nak pakai wat permulaan try pek permulaan tu RM88
lepas tu baru beli set besar
sebotol yang besar dalam RM40 lebih sebotol

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tak nak try pakai ke hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
tak sabat nak tungu perubahan gak ehheee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
kulit mz xde masalah xpe kan

Nana said... [Reply to comment]

@gerhana luka
kalau berminat bole call no tu yea..
nanti deal sendiri mcm mana nak beli.

Noorfaazliah said... [Reply to comment]

cmner kalo nak beli yer kak?? ;)

Noorfaazliah said... [Reply to comment]

cmner kalo nak order yer kak??
;)

Ezna said... [Reply to comment]

cantik kakak awak yer...

Nana said... [Reply to comment]

@Noorfaazliah
Bole call or sms no kt atas tu yea...

Alycia said... [Reply to comment]

wahhh, ingatkan nana dh beralih arah jual produk kecantikan pulak dah hehe.. xpe, tolong2 adik-beradikkan hehe..

Ayesha Ramlee said... [Reply to comment]

salam kak, saya tengah tengok gambar kuih raya dekat google.. --> https://www.google.com.my/search?um=1&hl=en&tbm=isch&sa=1&q=kuih+raya+almond+london&oq=kuih+raya+almond+london&gs_l=img.3...183850.188617.0.188952.15.1.0.14.0.0.140.140.0j1.1.0...0.0.O4tT3QstXp8&pbx=1&biw=1517&bih=741&cad=cbv&sei=AWjxT4bZLMrwrQewkvW9DQ#um=1&hl=en&tbm=isch&sa=1&q=kuih+raya+sarang+semut&oq=kuih+raya+sarang+semut&gs_l=img.3...296403.301392.0.301764.15.3.0.12.0.0.77.213.3.3.0...0.0.nm62HtI8KoE&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=bb7cccfb8d20283&biw=1517&bih=693 , tiba2 terjumpa gambar akak ni --->
https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS_P_9cR7ii7gAscjNp-MtGt1itNvvOBJSHxuLGE9J0TLqc3bmS9w.. aikk mcm kenal... lah akak lupanya... :)

LiYa HaNiF :: said... [Reply to comment]

kat area mana yer?

Nana said... [Reply to comment]

@LiYa HaNiF ::
area taman keramat
kalau nak pos pon bole

fieda said... [Reply to comment]

menarik ni..

Kesuma Angsana said... [Reply to comment]

good one, salam kenal n dah follow u 1314

Suhana Shuib said... [Reply to comment]

Sumayyah??? nape kat kedah xda pon jenama ni.. nmpk cantik la.. beza sgoh wajah lpas guna produk tu kan.. camne nak try???

Nana said... [Reply to comment]

@Noorfaazliah

BOLE CALL NO KAT ATAS TU YEA

Nana said... [Reply to comment]

@fieda
TAK NAK TRY KE HEHEE

Nana said... [Reply to comment]

@Suhana Shuib
KLW NAK TRY BOLE CALL KAKAK SAYA YEA..
NANTI DIA POS KE MCM MANA

Iam Yanty said... [Reply to comment]

macam berminat... hehe

...sWeeT uMi... said... [Reply to comment]

produk baru ek...umi tak pernah dgr lak...nmpk beza bila pakai skincare ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...