MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, June 21, 2012

rezeki dapat makan dominos pizza free

ari jumaat lepas balik keje singgah jap umah deah amek mia, deah kidnap mia kat umah mak aku tengahri tu pas dia balik keje..kemain bawa mia g JJ Au2, siap beli baju & kasut raya mia..tapi sian deah kemain tabur duit siap blanje mia kfc mia kata deah kedekut haha..puncanya sebab deah tak belikan selipar yang mia berkenan..tapi deah bli kan kasut..pastu tak sudah2 dia dok sebut deah kedekut.

tengah2 dok lepak tu deah kata jangan balik lagi..ira (housemate deah) nak belanje makan yellow cab pizza sempena beday aku sehari sebelumnye...skali yellow cab xleh anta plak area umah deah..melepas nak mrasa yellow cab pizza..last2 ira oder dominos pizza.

pes time try pizza yang ada ikan bilis tu apa ntah nama dia..sedap gile.pasni bole la try.aku memang suke dominos banding ngan pizza hut, sebab dominos lagi sedap bagi tekak aku

tq ira..sebab banje pizza ni siap tapau bawa balik umah lagi sebab tak abes

ni la pizza yang ada ikan bilis tu sedapp

Published with Blogger-droid v2.0.4

16 ribu orang memberikan idea bernas:

pinky said... [Reply to comment]

kalau citer pasal pizza sakitnya ati skrg dgn srg budak opis tu....hehehhe...

Nad @ MamaZN said... [Reply to comment]

amboi, kemain cisbedebah die tu, hahhha! nak banje papazakwan makan dominos la mlm ni, hehe

mia, mia, mia..
bertuah sungguh die ramai 'mak'

Falsya said... [Reply to comment]

ko mm saje je kan na..mencik mencik mencik!!!!..dh la peberet aku yg ikan bilis tuh..

mia tah pape ntah..sbb diah xbeli selipar terus kate kedekut..wakakkakaa..

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

tergoda dan teringin nak merasa dominos pizza

ira_kecik said... [Reply to comment]

baru lepas mkn dominos pizza isnin baru nie sempena besday hubby aku. Lepas nie leh try pizza yg ada ikan bilis tu lah.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ramai yg ckp dominos is better than pizza hut..murah pun murahkan?

Afasz said... [Reply to comment]

sedap nye falsya...nyum nyum .

Afasz said... [Reply to comment]

eh, silap komen la td...ingat blog falsya.... nyum nyum sedap la yg ada ikan bilis tu nana...hehe baru betul.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dominos yg ikan bilis tu mmg peberet sue..sedapppp

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

untuk mia ada mak angkat yang baik hati si deah....belum pra-ramadhan baju raya dah beli dah heheheh

mama tisya said... [Reply to comment]

menu baru ke yg ada ikan bilis tu??sian diah kena chop kedekut padahal dh blanje mcm2..heheh

MaMa QaiSaRa a.k.a nunu said... [Reply to comment]

adoi... lapar la plak nengok gambo pizza..

atty's said... [Reply to comment]

memang sedap yg perisa ikan bilis nie :)

Saya Disini said... [Reply to comment]

woowww..sedpnye

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yum yum sedapnya

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..mmg sedap tue!
teringin la plak!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...